Сънувам постоянно, че ям неща, които мразя

 • 23.07.18 08:14#1AneliakAneliakРегистрация: 23.07.18Град: ПловдивОтговори: -Сънувам постоянно, че ям неща, които мразяПреди седмица горе-долу сънувах,че ям зелен фасул (мразя зелен фасул), но го ядох с желание. Беше ми гнусно, но продължавах да го ям. След което, ми се доповръща и се опитах да не повърна, но в крайна сметка, сякаш не исках да ме виждат хората и избягах в банята и тогава повърнах.

  Вчера сънувах, че съм вървяла по много пуст път и баба ме е водила, когато срещу нас се появява човек, с каруца (каруцата не беше впрегната и човека просто я дърпаше) , които ми предлага да опитам суров кон или магаре (беше нещо като в кофа). Аз се съгласявам и отново с погнуса го опитвам и ям от него.

  След това срещу нас идва друг човек,който се заговаря с баба,а през това време ме черпи със прасе (отново сурово,нещо като крак на прасето с купито). Аз не обичам печено прасе, камо ли сурово. Опитвам го и вкуса му беше ужасен, но продължавах да го ям. Когато приключих го изплюх и се опитах да махна вкуса му от устата ми.

  И двата ми съня имат сродни неща (например с това,че ям храна,която не обичам и е гнусна за мен,но продължавам да я ям, или,че в крайна сметка осъзнавам,че е гадна). Моля някой да ми каже какво означава това, защото ми е много интересно.

  (Съжалявам,ако някой се е погнусил,знам колко противно звучи).
  ОтговорОтговор с цитат