Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Помогнете, обсебена съм от бившия

Помогнете, обсебена съм от бившия

  • 02.06.11 06:42#1denicadenicaНовакРегистрация: 02.06.11Град: -Отговори: -Помогнете, обсебена съм от бившияЗдравейте, от няколко месеца насам сънувам бившият ми приятел почти всяка нощ. Обичам го и не мога да превъзмогна това, че не сме заедно.

    Така се стекоха нещата, че аз имам дете от друг и се разделихме по много болезнен начин въпреки, че се обичахме много. Снощи пак го сънувах и сутринта разбрах, че неговата приятелка която е с 15г. по-голяма от него е бременна. Кажете ми как да спра да го сънувам, имам чуството че съм обсебена.

    Сънищата ми се много различни - един път плача над гроба му, друг път се крием и се виждаме, правим секс....въпроса ми е как мога да спра да го сънувам, за да спра и да плача, възможно ли е да съм обсебена....не мога да го забравя помогнете ми....и малкото, което е останало от семейството ми се разпада.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.06.11 01:57#2катякатяНовакРегистрация: 05.06.11Град: -Отговори: 2от: Помогнете, обсебена съм от бившияНе си обсебена, просто прекалено много го обичаш и не можеш да приемеш раздялата си с него. Още дълго време ще го сънуваш и ще мислиш за него. Единствено времето ще ти помогне, нищо друго. Както се казва: Времето лекува. Като за начало, спри да се интересуваш за него и отбягвай неговите познати, местата, където сте били и въобще, всичко свързано с него. Живей в твоя свят, не в неговия. Успех.ОтговорОтговор с цитат
  • 05.06.11 02:01#3катякатяНовакРегистрация: 05.06.11Град: -Отговори: 2от: Помогнете, обсебена съм от бившияДам.ОтговорОтговор с цитат
  • 12.06.11 12:38#4XXНовакРегистрация: 12.06.11Град: -Отговори: 2от: Помогнете, обсебена съм от бившия
    Да, точно така. Трябва да се избягва абсолютно всичко, което напомня за него - музика, хора, места. Всички предмети от или свързани с него - да се изхварят, снимки, подаръци, и т.н.
    Най-важното, всичко е в главата: трябва да се положат усилия да не се мисли за него.
    За съжаление, момичетата се привързват към момчетата, а не обратното. Това е наказание от глава първа в Библията. За съжаление. Друг начин е да се помоли господ да ти то махне от главата и от сърцето. Много ефективно.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest