Сън с Катастрофа на познати

  • 19.01.18 05:30#1at.krastev6@gmail.comat.krastev6@gmail.comРегистрация: 19.01.18Град: СофияОтговори: -Сън с Катастрофа на познатиЗдравейте, тази сутрин на 19.01 сънувах много странен сън който ме събуди изплашен. Сънувах Катастрофа на едно познато момиче с което нямам нищо общо но съм имал контакт. Сънувах, ча Баща и катастрофира и умира и майка и се побърква и изживява нещо много тежко. Незнайно защо те бяха у нас, а аз бях с цялото ми семейство.

    Имам 1 аквариум с риби а в съня си имах и още един нов. Въпреки смъртта на този мъж аз сякаш виждах как жената страдаше и беше все пак заедно с него някъде. Събудих се доста изплашен около 5 часа и се запитах какво ми изпраща подсъзнанието ми с този сън, след това отново си заспах, но днес съм много озадъчен над това което сънувах.

    Беше доста сряскащо и не мога да намеря никаква връзка. Със сигурност имаше още важни подробности които обаче вече не помня. Моля всеки които може да разтълкува този сън да даде своето мнение на какво се дължи този сън и стреса който изпитах около него.
    Благодаря
    ОтговорОтговор с цитат