Едни и същи коридори и лабиринт в съня ми

 • 02.01.18 12:00#1LadyD.LadyD.Регистрация: 24.02.16Град: -Отговори: -Едни и същи коридори и лабиринт в съня миЗдравейте всички, които са се поинтересували от тази статия . От месеци насам сънувам как влизам в един вход и се озовавам в един коридор. Стените са стари, каменни, със съборна мазилка и вдъхват студ и страх. В този коридор/тунел има по няколко врати от всяка страна.

  Аз не знам накъде да тръгна и отчаяно искам да изляза от този "лабиринт", затова тръгвам да бягам, защото ме е страх. Влизам в една от тези врати и се озовавам в друг коридор с още врати и така се лутам отчаяно.

  Предната вечер сънувах пак тези коридори, които вече съм сънувала два пъти, но този път влязох от друг коридор с надеждата, че той ще ме изведе от лабиринта, но отново се озовах в един от коридорите от предните два съня.

  Излязох от този коридор и вече с голям страх не знаех откъде да мина. Имах чувството, че никога няма да изляза от там и просто се втурнаха да бягам накъдето ми дойде.

  Споделям тези мои сънища с вас с надеждата на ми обясните какво биха могли да значат те. Силно се надявам да откликнете на отзива ми и ви благодаря предварително !
  ОтговорОтговор с цитат
 • 09.01.18 03:55#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Едни и същи коридори и лабиринт в съня миЛабиринтът са проблеми и объркване. Лутането е трудности в работата. Липсата на изход е лош знак.ОтговорОтговор с цитат