Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Моята баба в сънищата ни

Моята баба в сънищата ни

  • 29.10.17 12:48#1Mitre leMitre leНовакРегистрация: 29.10.17Град: -Отговори: -Моята баба в сънищата ниЗдравейте! Радвам се да пиша тук. Да започнем с моята история. Баба ми почина преди 3 месеца, по изключително бързи и непредвидими обстоятелства. За тези 3 месеца я сънувах няколко пъти и искам да знам просто какво означава това.

    ми я сънува пръв. В съня му е била с други дрехи. Той е изкарвал колата от някакъв гараж, но забравил ключовете и тя му ги е хвърлила и е тръгнала да бяга. Татко я помолил да се върне, а тя му направила забележки,че си угажда много и че е напълнял. След това е избягала(Този сън е бил точно вечерта на Голямата Богородица,това в последствие го разбрах)

    В първия ми сън отивах на работа рано сутрин, но се усетих,че съм излезнала без сутиена ми и съм с дрехите, с които съм спала. Върнах се и лампата в нейната стая светеше. Аз отидох при нея и тя беше там седнала на леглото си. Попитах я:

    - Бабо какво правиш?
    Тя ми отговори: Нищо,наблюдавам ви.
    И аз пак я питах:
    -Татко те е сънувал с различни дрехи, защо си била така облечена?
    Тя каза:

    - Ние сме така, на всеки празник се преобличаме, без значение дали е Богородица, Петдесятница, на всеки празник имаме нови дрехи.
    После влезна майка ми в стаята, прегърнахме я, а баба беше със спуснати ръце.
    Във втория ми сън тя ме пита дали съм взела изпитите. Аз и отговорих,че всичко съм си взела. Тя ми каза "Браво!" И започна да се смее.

    В другия ми сън изкачвах стълби, към някакъв не много висок връх. (Нещо като тепе беше с много стълби) , а тя беше зад гърба ми.

    Последно като я сънувах даваше пари на мен и на майка ми, изкара ги от една кутия. Раздели ги и на нея остави малко.

    Моля ви помогнете ми да разтълкуваме тези сънища и ви благодаря за отделеното време.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.10.17 12:17#2ЛюбовчетоЛюбовчетоНовакРегистрация: 26.12.10Град: Три кладенциОтговори: 8от: Моята баба в сънищата ниПросто много ти липсва за това я сънуваш.. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest