Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Моля, някой да ми разтълкува този сън!

Моля, някой да ми разтълкува този сън!

  • 03.10.17 12:44#1bvrbievampirismbvrbievampirismНовакРегистрация: 03.10.17Град: -Отговори: -Моля, някой да ми разтълкува този сън!Здравейте! Тази вечер сънувах много особен и дълъг сън. Сънувах, че съм с една приятелка, която ми показва някакви супер странни неща и факти за които до сега не съм знаела. Бяхме навън и седяхме на пейка и тогава гаджето на едно момче (с което имахме взимоотношения и сега се виждаме по-рядко, но са станали даже по-особени нещата. А би трябвало да са по-изстинали..) минава покрай нас и аз решавам, че трябва да отидем да се запозная с нея. Обикаляхме из града и правехме глупости и се забавлявахме много, докато по случайност точно, когато бях почнала да забравям за това виждаме момичето и се озовавам в някакъв апартамент, а приятелката ми изчезва някъде.

    С момичето се запознаваме и започваме да си говорим с часове и ми допадна като човек много. Но се появява въпросното момче изведнъж в този апартамент и тук вече е много объркано и едва ли ще успея да го разкажа. Но и двамата се изненадахме (особено той, защото знам, че го е страх от това да не се запознаем и да се озовем на 1 място заедно с нея) и си хвърлихме погледи с много смесени емоции. Започна да я прегръща и целува и през това време ми се меняха много настроенията. Ту исках да го убия, ту не ми пукаше. Почти не си казвахме дума, само се гледахме и така се разбирахме (в реалността също го правим) и в крайна сметка решихме да се забавляваме, защото и без това не сме се виждали и чували скоро.

    Приятелката му след тва започна да влиза и излиза от стаята, в която бяхме доста често и започнахме да си говорим. Тогава го попитах защо не бяхме комуникирали толква време и да не се извинява с гаджето си, защото знам, че не е това най-съществената причина. Тъкмо да ми каже и тя влезе. Гушкаха се, пак излезе и започна да ми казва нещо и тя пак влезе и тогава се споглеждахме и решихме да ми напише в чата отговора си. Някак си докато едновременно се занимаваше с нея и се държеше с мен пред нея така сякаш няма и никога не е имало нищо успя да напише отговора си. Тя видя, че ръчка нещо в телефона си и искаше да види, но той не ѝ даде и я излъга нещо тъпо и се зачете в съобщението. Държеше си телефона така, че успях да видя малко от това, което беше написал и видях само "Еми... Бебе.... Защото те обичам.... и ми липсваш зайче..." Имаше и още. Беше цял роман Но се замисли нещо и го изтри и тогава гаджето му пак нещо му се закачаше и той се опита да ми прошепне нещо, но не можа, защото тя щеше да го чуе.

    После погледна към мен и се провикна шепнешком, че е защото му липсвам. Но обстановката при нас беше много шумна и не чух добре и той го извика още по-силно още 2 пъти и тогава чак осъзнах какво ми е казал и все едно изпаднах в транс. Думите му започнаха да отекват като ехо в ушите ми. Мина малко време и тя пак излезе от стаята и ние просто стояхме и си говорихме за някакви неща и започнахме да се закачаме и боричкаме както винаги правим и се стигна до друг вид заигравки и тя точно тогава влезе и ни завари и се почувствах отвратително. Тя се разплака и той започна да я прегръща и да я успокоява и да ѝ говори някакви неща. Аз започнах да ѝ се извинявам и той тогава се обърна към мен и ме попита защо се извинявам и я накара тя да ми се извини (like.. wtf?! Супер странно ми е това) и тя започна да ми се извинява о.О И след това той почна да ѝ прави някви изненади и подаръци и тя сякаш забрави, защото се държеше сякаш нищо такова не се е случвало. А ние с него продължавахме да си хвърляме погледи през цялото време и се смеехме заедно с нея. Така мисля, че приключи съня ми.

    П.С.: Не го познавам от чак толкова дълго време, но още от първия ми сън с него всичките ми сънища са били пророчески и буквални в 99,99% от случаите. По принцип имам такъв тип сънища, но рядко са на 100% точни 1:1 и с друг човек по този начин не съм била никога до сега, а с него абсолютно винаги са ми идентични с това, което се случва след това в реалността и има страшно много чувства в сънищата ми, в които той присъства и се водя по тези чувства, защото до сега нито веднъж не са ме подвеждали.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest