Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Все едно се случваше на истина

Все едно се случваше на истина

  • 11.05.11 09:17#1ваняваняНовакРегистрация: 11.05.11Град: -Отговори: 1Все едно се случваше на истинаЗдравейте, снощи сънувах сън свързан с човек когото познавам и на когото държа, и в близко бъдеще смятам да работя с него. Разказвам сънят си.

    Не си спомням дали аз му се обаждам и го питам как е работата. И той ми казва, че е спечелил или че сделката е за 50 000 лв за даден обект и аз го питам дали точно си е направил сметката и той ми казва да - минус 700-800 лв. В следващият момент аз отивам в някаква спалня- празна. Виждам има две възглавници и според мене /че това е неговата страна откоято спи/ на неговото нощно шкафче виждам 2 златни обеци подобни на моите, но по малки, но аз в сънят си знам, че не са моите, но се поглеждам в огледалото и виждам, че моите обици са си на ушите ми.

    Също и на нощното му шкафче една овална купа стъклена.

    После в някаква стая /според мене това е наш с мъжът ми семеен апартамент..но като обстановка не е този апартамент/После съм на площадката между апартаментите и някакъв мъж слиза от горните по стълбите надничаики да види кои е../мъж около 50 г висок прошарен/ виждаме и ми се усмихва малко лицемерно и говори с мене усмихнато. После съм в тази стая идват някакви съседи и ни казват, че има нужда от ремонт и те винаги почвали ремонта като от стените премахвали ел. контакти.. Mахат контакт оправят стена и така и така.

    След това с този човек, за които е целият сън, ми казва за нещо което трябва да намерим двамата...изкопаем..или е било скрито до гроба на един човек казва му и името. Известен в нашият град, но човекът си е жив и здрав. Тръгваме с кола..уж към гробищата, аз не виждам гробове но знам, че тръгваме натам.. Колона от коли върви.. повечето коли завиват надясно към гробищата, а ние караме направо. Мястото на което ще ходим после да търсим до гроба на този човек, се намира на ляво- Е дно голямо поле разорано, черна пръст, личи си че гледано, но няма никаква зеленинка..нищо няма голямо равно поле с черна благодатна почва. После влизаме в една чакалня където ще чакаме на гишето служителката от гишето да ни даде нещо което ще ни помогне закара до това което ще изкопаем..има опашка пред нас са двама мъже. В чакалнята има печка на дърва. Те си свършват работата и сме ние на ред. Маи и ние свършихме всичко и настана едно мълчание, аз очаквам той да ми каже - айде да тръгваме ..но и той мълчи и аз мълча.

    И .....се събудих доста притеснена.Това е.

    Ако може помогнете ми само черни мисли ми се въртят сега в главата.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.05.11 05:15#2ваняваняНовакРегистрация: 11.05.11Град: -Отговори: 1от: Все едно се случваше на истинаБлагодаря. Май така ще направя. Само упоменаването на сумата пари - не мога да разбера какво значи. И по този начин разгадаването на сънят ми е откъслечно и доста объркващо. Но според мене показва едно голямо притеснение от моя страна. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest