Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах, че съм във влак и пътувам

Сънувах, че съм във влак и пътувам

  • 10.05.11 11:11#1ИваИваНовакРегистрация: 02.12.10Град: -Отговори: 23Сънувах, че съм във влак и пътувамСнощи сънувах, че съм във влак и пътувам. С мен беше и моя близка приятелка и някакво непознато момче, което й беше гадже или нещо такова. Аз го харесвах също. По едно време влакът спря и слязохме. Бяхме някъде извън България, имаше море, плаж, чадъри, много от онези оранжевите тоалетни. Беше пусто, тъй като беше студено.

    Появиха се родителите ми и една дебела жена, мисля, че е позната учителка от училището ми. Продължихме пътя си, но отново спряхме. Отново бяхме на непознато място, беше есен, имаше много красива природа - пожълтяли дървета (мисля, че тополи).

    Там майка ми и баща ми се заговориха с други хора, техни приятели. Всъщност те от седмица са скарани, не си говорят, но в съня ми бяха много щастливи - казваха, че се обичат и т.н. Това не беше краят нито на сънят ми, нито на пътуването.

    Не си спомням точно какво се случи, но влакът изведнъж се превърна в езеро. С приятелката, която беше с мен, тръгнахме с лодка край езерото. Отивахме някъде, но не помня къде. Стигнахме до една дебела стена и се върнахме.

    Това е сънят ми, и аз съм изненадана - доста е шантав. Моля ви, помогнете ми да го разтълкувам - аз опитах, но не ми се получи.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest