Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън като от друг свят...

Сън като от друг свят...

  • 27.04.11 12:28#1AdelinaAdelinaНовакРегистрация: Град: -Отговори: 4Сън като от друг свят...Нека започна от там, че от около година съм влюбена в едно момче, а то не знае. Не съм му казала понеже пък той много силно обича едно друго момиче. Често се измъчвам и мисля за него, често го сънувам разбира се, но сънищата са несъществени, ако мога така да се изразя.

    Днес легнах да спя следобед. Преди за заспя дълго мислех за него и признах пред себе си, че изобщо не съм наясно какво се случва с мен. Дали го обичам, дали го харесвам или дали просто ми е фиксидея. Замислих се, че просто от много време мисля аз него и изпитвам неистово желание да съм с него. И така вече в полусъница се унасям и си казвам: "Защо Господ не ми помогне поне да съм наясно със себе си? И като че ли мнимо му се помолих за това." И така заспах...


    Сънувах на пръв поглед много обикновен сън. Бях с най-добрия приятел на въпросното момче и той ми каза да излеза спешно от нас. Аз го послушах, но не знаех къде отиваме. Беше вечер и се отзовахме пред някакъв клуб. Той ми взе портмонето и от там извади някаква лична карта на някакво момче (в съня ми знаех, че ми е в портмонето, но не знаех от къде той знае това) . Даде я на охраната и каза: "Ей сега ще ти я върна" След няколко минути това стана, той ми поблагодари и го изпратих до някакъв ресторант, после се прибрах. Изведнъж отваряйки портмонето видях, че картата е накъсана на малки парченца, а не е моя. Мнооого се притесних и започнах да издирвам приятеля на момчето което харесвам , за да ми обясни какво да правя. (Попринцп с този човек се виждам рядко) Тук приключи първата част на съня. След това сънувах (вече съвсем отделно от това), че съм в някакъв басейн на някаква лодка вече с "Моето" момче (което харесвам). Бяхме заедно и реших да го целуна. Той не изглеждаше както обикновенно беше грозен и отблъскващ, въперки това мен продължаваше да ме привлича и го целувах наслаждавайки се на момента.. Странното в съня беше, че сънят не беше като другите. Чувствах всичко ИзключителнО реалистично, все едно бях там..

    По принцип в моите сънища (независимо от тематиката им) винаги знам, че сънувам и направлявам събитията - знам какво ще се случи, а пък и винаги са неясни. Тук не беше така. Усещах вятъра в лицето ми, аромата Му върху себе си и целувките Му.. (Друг път също съм сънувала някаква близост с него, но не все едно е наистина). Изведнъж ме събуди телефона, а беше вече тъмно навън. Бях сппала 4-5 часа, което е нетипично за един следобеден сън. Събудих се много бодра, което също е нетипично за един следобеден сън (поне при мен). След това като по навик отворих фейсбук и на началната страница ми се появи негова публикация, което се случва рядко, понеже почти не влиза в тази страница.

    След съня се чувствах все едно душата ми е била някъде другаде все едно до преди малко в леглото ми е лежало мъртвото ми тяло, а аз съм била в друго измерение...

    Кажете ми моля ви се.. какво е това, какво трябва да значи, знак от съдбата ли е за нещо или си въобразявам.. И ако според вас е нещо на което трябва да се обърне внимание какво е???
    ОтговорОтговор с цитат
  • 04.05.11 05:15#2Галин Митев ХристовГалин Митев ХристовНовакРегистрация: 03.05.11Град: -Отговори: 4от: Сън като от друг свят...Срещни се с Него и му кажи всичко и нищо чудно, в това Духовете ви да са били заедно по време на следобедния ти сън.
    Може би това ще те успокои. :y:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.05.11 02:00#3Irina DimitrovaIrina DimitrovaНовакРегистрация: 27.12.10Град: -Отговори: 2от: Сън като от друг свят... Cпоред мен този сън е знак да спреш да мислиш постоянно за това момче. Може би, ако продължиш, ще те нарани. Според мен, няма никакъв смисъл да продължаваш да се измъчваш. Сложи край, за да направиш място в живота си за нова истинска споделена любов и продължи напред.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest