Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Прокълнатата картина

Прокълнатата картина

  • 04.05.16 12:00#1----НовакРегистрация: 21.09.15Град: -Отговори: -Прокълнатата картинаПреди векове, когато вещерството било възможно най-активно, бедността била още по-голяма. На какво ли е готов човек, за да спаси болното си дете, но нямайки никакви пари? Историята която ще ви разкажа я чух по Discovery Channel, когато се пускаха страшни истории, истории за духове и т. н. Бедната майка се съгласила на предложение за фото портрет от добър художник, известен в селото като "изпечен" измамник. Когато жената отишла да позира, художника искал да се съблече чисто гола, но след това той се възползвал от нея и накрая дори не и платил.

    Жената взела портрета, който е нарисувал и го прокълнала при който се падне да се разболее много лошо и да загине. Няколко стотици години по късно, прокълнатия портрет носил лош късмет на всеки, който дръзнал да го приюти свършвал в ковчег. По-късно едно семейство го открило в една стара сграда и го прибрали вкъщи. Няколко поредни вечери майката се будела от ярки премигващи зелени светлини, идващи от стаята в която го закачили. На следващата вечер детето се разболяло в и го откарали в клиниката. Той се влошавал всеки изминат ден и майката се сетила за тази картина, която била страховита ако стоиш сам с нея в една стая.

    Една нощ майката не могла да заспи и останала в хола, където и била закачена картината. Майката се унесла в сън и се пробудила от зелената светлина, която пак премигвала силно. Жената се уплашила и извикала мъжа си да я изхвърли и изгори от където я взели и той веднага запалил колата и поел по пътя. Веднага след, като мъжа изгорил картината, телефона на майката звъннал и дежурният лекар се обадил да съобщи, че сина им се излекувал напълно неочаквано. Майката и бащата се отправили към болницата и синът им ги чакал за да разкаже как сънувал една жена, която приличала много на тази от портрета.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest