Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»То ме кара да му обърна внимание

То ме кара да му обърна внимание

  • 22.03.16 08:50#1Потребител#167792Потребител#167792НовакРегистрация: 20.03.16Град: -Отговори: -То ме кара да му обърна вниманиеЗдравейте!
    Напоследък ми се струва че нещо иска да ме накара да му обърна внимание. И говоря за дух или нещо от сорта. Аз съм адски скиптична относно подобни неща и си представете колко съм на зор за да пиша тук. Така започвам с първата случка.

    Една вечер баща ми беше нощна смяна и по принцип се чувствам най спокойно той като е в къщата. Спях си аз в стаята най-спокойно. Събуждам се и гледам на телефона три часа и пет минути. Уплаших се защото преди година четох че от три до пет часа сутринта е времето на сатаната(дявола). Но си продължих все едно не ме е страх.. Аз спя на включен телевизор да не се чувствам сама. . Загледах се в едно филмче и чух почукване по прозореца. Бях сигурна че беше от прозореца защото звукът е много специфичен. Навън валеше, но не се чу като капка а като удряне с пръчка. Повтаряше се през тридесет секунди и умрях от страх. После си включих лампата и седях. Видях сянка и не беше от мен. След това писах на тати да се прибира защото всичко това ме влудяваше а беше станало пет часа. Прибра се и аз му разказах всичко както си беше но той не ми повярва. :cry:

    Ето я втората която се случи днес.

    Бях на училище. В едно междучасие си седях на чина до моята НДП и си държах химикала. Внезапно химикала се дръпна от самосебе си и се постави на чина. Приятелката ми е много суеверна и веднага се разкрещя. Аз не обърнах внимание и си мислех че съм направила някакво хаотично движение и съм го изпуснала. Обаче в другото междучасие имахме рисуване и си държах молива. Пак си говорихме с НДП-то ми и молива ми пак се постави на чина. Този път бях сигурна че не съм се движела изобщо! От тогава съм суеверна и аз.

    Пишете коментари и да са ми в полза!

    Чао,
    Любопитка
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.03.16 02:30#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: То ме кара да му обърна вниманиеМисля че наистина има нещо, което май-май по-скоро се закача с теб. И няма да те остави на мира, така че му обърни внимание. Може да си надарена с определени способност, да общуваш с хора и същества, които не са от нашия свят. Почти всички известни гледачки в началото са били крайно скептични преди да осъзнаят способностите си. Само едно не разбирам - какво общо има суеверието с поставянето на химикалката и молива на масата ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest