Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Значение на символите

Значение на символите

  • 12.04.11 09:52#1Велислав Велислав НовакРегистрация: 12.04.11Град: -Отговори: 8Значение на символитеОтскоро започнах да се занимавам, но са ми много интересни символите, ако някой има източник или знае някой сайт, от който мога да науча нещо ново, ще съм много благодарен
    В.П.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.09.11 08:20#2kaloiankaloianНовакРегистрация: 18.03.11Град: ПлевенОтговори: 64от: Значение на символитеСимволите работят и ще ти обясня как.
    При създаването на символ в него се влага някаква идея, философия, която се споделя от определена група в повечето случаи. При признаването на един символ се създава мисло-форма в астралния свят, което е вид енергийно живо същество, нарича се егрегор. Не е същество, но е живо и се подхранва от мисливната сила на тези, които споделят символа и идеята, като по този начин и то влияе на физическия свят енергийно. Рисуването на един символ се свързва с егрегора му, а той си има характер, идея, философия и влияние и човек усеща и му влияе характера на дадения символ. Не знам как да ти обясна по-просто, но е нещо такова. Да не говорим, че се формира и матрица във Вселената, ако е по стар и силен символа.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest