Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Ще има война през ХХII век

Ще има война през ХХII век

  • 29.03.11 10:12#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Ще има война през ХХII векСпоред привържениците на Нострадамус, гадателят точно е предсказал Френската революция, атомната бомба, възхода на Хитлер и дори терористичната атака срещу Световния търговски център.

    Украинският учен, кандидат на техническите науки, Александър Лазарев твърди, че е успял да разшифрова всички предсказания на знаменития френски гадател Мишел дьо Ностредам (1503-1566), известен като Нострадамус. Лазарев обяви това на пресконференция, по повод излизането на новата му книга “Нострадамус - апостол Михаил”.

    “Постигнатото от мен не е окончателното тълкувание, но не заради невярно разшифроване на символните предсказания. Просто не всички катрени (четиристишия) на Нострадамус носят завършен характер”, посочва Лазарев. Ученият подчерта, че Нострадамус по-често е описвал не конкретни събития, а технологията, която ще доведе до случването им.

    По думите на Лазарев, в 1102 катрени на гадателя и трите му запазени произведения в проза под формата на писма, е описана бъдещата история на човечеството до XXIII век. Според тълкуването на украинския учен, важен момент в предсказанията на Нострадамус е вероятността през XXII век да се разрази унищожителна Трета световна война, в която ще загине най-малко 30% от населението на Земята.
    Преди време същият украински учен обяви, че с помощта на Нострадамус е дешифрирал Библията.

    В книгата си “Дешифрираната Библия или Реквием на цивилизациите” Александър Лазарев доказва, че в Светото писание е зашифровано предупреждение: през ХХI век на човечеството му предстоят тежки изпитания, свързани с разцепването на континентите. При това ученият писа, че като ключ към истинския смисъл на Библията са му послужили именно пророчествата на Нострадамус.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.03.12 03:38#2inranxaninranxanНовакРегистрация: 15.08.11Град: -Отговори: 39от: Ще има война през ХХII векпрочети пророчествата на леля слава севрюкова....тя е казала и кога точно ще бъде....и няма да е само война....ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest