Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!

Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!

  • 24.03.11 11:44#1MariaMariaНовакРегистрация: 24.03.11Град: -Отговори: 1Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!Снощи вечерта сънувах нещо ужасно и страшно, за мен! Сънувах майка ми, която беше все едно полудяла – сочеше ме с пръст и само викаше „Ти имаш направена черна магия!

    ”Ти имаш направена черна магия!”, а аз само плачех и отговарях – „Не, мамо, не е вярно!” Когато се събудих, цялата бях в пот и наистина плачех... Много се изплаших!

    МОЛЯ ВИ, АКО ТОЗИ СЪН ЗНАЧИ НЕЩО, КАЖЕТЕ МИ!!! :cry: :cry: :cry:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.03.11 08:53#2GenadiDGenadiDНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 15от: Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!Виж, аз сам просто 1 цс играч и маниак де, но да ти кажа, според мен или ще ти се случи нещо лошо или пък е просто плод на въображение.ОтговорОтговор с цитат
  • 24.03.11 10:55#3MariaMariaНовакРегистрация: 24.03.11Град: -Отговори: 1от: Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!Без да се засягаш, но аз наистина съм стресната от съня си, и смятам отговора ти за неуместен.
    Моля Ви, ако някой вижда някакво обяснение или е сънувал нещо подобно, нека да ми пише.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 11:18#4мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!Я да не се шашкаш какво си мислиш, нищо ти няма. Успокой се, нали знаеш поговорката: каквото повикало, това отговорило. Ако си мислеш за лоши неща, те ще дойдат. За това се зареди с много положителна енергия и хич да не ти пука. Аз го оприличвам твоят сън като струпано много напрежение и то е избило чрез съня ти, така че се замисяй само за хубави неща даже гледай и филма хубави неща. Успех ти желая и ме послушай.ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 04:57#5GenadiDGenadiDНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 15от: Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!mimsi :Без да се засягаш, но аз наистина съм стресната от съня си, и смятам отговора ти за неуместен.
    Моля Ви, ако някой вижда някакво обяснение или е сънувал нещо подобно, нека да ми пише.
    . Ако видиш добре писал съм, според мен. Сега как е и как не е, не знам, не съм бил в съня ти за да кажа е така е или не е така, нали ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 04:58#6GenadiDGenadiDНовакРегистрация: 09.01.11Град: -Отговори: 15от: Този сън ме стресира! Черна магия??? Моля, помогнете ми!janoaria :Я да не се шашкаш, какво си мислиш, нищо ти няма, успокой се. Нали знаеш поговорката: каквото повикало, това отговорило. Ако си мислеш за лоши неща, те ще дойдат, за това се зареди с много положителна енергия и хич да не ти пука. Аз го оприличвам твоят сън като струпано много напрежение и то е избило чрез съня ти, така че се замисяй само за хубави неща, даже гледай и филма хубави неща. Успех ти желая и ме послушай. Ами и аз това казвам, че това е просто плод на въображението.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest