Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Какво ни чака през 2016 Година?

Какво ни чака през 2016 Година?

  • 29.12.15 06:02#1Апостол АпостоловАпостол АпостоловНовакРегистрация: 01.12.10Град: -Отговори: -Какво ни чака през 2016 Година?АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

    2016 година е година на Марс, но за една обща астрологична прогноза от особена важност са така наречените външни или бавни планети - Плутон, Уран и Нептун. Защото те оказват съдбоносно влияние върху земните дела. Работата е там, че тези наистина бавно движещи се планети няма да променят досегашното си положение и през новата година…

    Казано другояче, зловредните планети Уран, Нептун и Плутон остават в същите зодиакални знаци както и през 2015 година. Това идва да рече, че тазгодишната глобална прогноза не може да бъде по- различна или по- добра от предходната.


    Конкретно: Плутон си остава в Козирог, а това означава, че силните на деня ще пъшкат както и преди под тежкото бреме на отговорността, която трябва да носят.
    Нептун пък остава в Риби, а в глобален план това означава, че действителността ще е неясна, че тя много трудно ще може да бъде дешифрирана и проумяна.
    Уран е както преди в Овен, а тази констелация навежда на мисълта, че мощните промени, настъпили в света, ще продължат и ще ни бъдат налагани с неистова сила и бяс.

    Освен това Уран остава в квадратура с Плутон, а това е една разрушителна, насилствена тенденция, която няма да бъде овладяна. Ще се разиграват невиждани и нечувани драми, ще има много мъки, страдания, болезнени метаморфози и бедствия.

    Плутон остава в знака на Козирога

    Планетата нахлу в този зодиакален знак през 2009 година и тогава започнаха да се разпадат фундаментални структури на нашия свят. Бяха тежко засегнати политическите и икономическите основи на много държави. Както вече отбелязах, бавният Плутон и през тази година ще остане там, където е, а това означава, че разрушителните процеси ще продължат с пълна сила. Опасността от тотален разпад на целия досегашен свят е напълно реална!

    Нептун остава в знака на Рибите

    От Нептун в Риби ще се излъчват две отделни енергии. Едната е тази на състраданието и милосърдието, а другата на изтрезняваето и осъзнаването на факта, че сегашното статукво трябва и ще бъде променено.

    Социалната държава все повече и повече ще губи почва под краката си. На много места по света ще се стигне до хуманитарни кризи.

    Уран остава в знака Овена

    От 2011 година Уран се намира в този зодиакален знак. Като планета на метаморфозата Уран ни сигнализира, че човечеството вече няма да е същото, че то що потърси и ще намери съвсем нови пътища. Мнозина ще проумеят, че старият световен ред е изчерпан. Той е буквално пред своя край. Това ще доведе до много по- страшни бунтове, възстания и безредици в целия свят.
    Едно е сигурно обаче: и през 2016 година няма да настъпи краят на света. На сцената ще се появят обаче порядъчни и мъдри хора, които ще поведат хората по нови пътища към нови хоризонти.

    АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.12.15 12:50#2mariamariaНовакРегистрация: 21.01.13Град: Голяма долинаОтговори: 39от: Какво ни чака през 2016 Година?Ами силно се надявам да ни чакат добри събития но леко се съмнявам!
    Бях чула,че Петър Дънов, Вера Кочовска, Ванга са казали че ще има война през 2017г.
    И силно се надявам да грешат тези хора.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest