Новата аз

  • 05.12.15 10:26#1Потребител#163499Потребител#163499НовакРегистрация: 05.12.15Град: -Отговори: -Новата азЗдравейте! Реших да се пробвам с някоя история, надявам се да ви хареса!Моля за мнения.


    Бягаше без да спира.Знаеше,че ако я хванат с нея е свършено…Виеше й се свят.Бягаше от толкова дълго време,че вече не си усещаше краката.Изведнъж земята се разтресе.Теса се обърна и видя зад себе си огромно същество,наподобяващо гигантски глиган,а зад него стояха още 4-5 като него..Тя знаеше,че това ще е края й…Но не беше изплашена…Поне тя така си мислеше.Едно от съществата се запъти към нея,а тя само седна на земята и затвори очи. Изведнъж се чу квичене…Теса отвори очи и не можеше да повярва на това,което вижда-онези огромни зверове лежаха мъртви на земята..Всичките…А близо до тях стоеше жена. Дългата й руса коса закриваше лицето й.Тя се обърна към Теса и се усмихна приятелски.Чак сега Теса забеляза,че дългата,бяла рокля,с която беше облечена жената е покрита с петна от кръв.Кръв….Теса не понасяше гледката на кръв.Сега тя беше бяла като платно.В този момент припадна..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.12.15 04:39#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Новата азКато за начало е добре, просто на места ти убягва правилният изказ. Пример: "Но не беше изплашена…Поне тя така си мислеше.: - без "тя". "Всичките..." - "Всички" или "Всички до един".. и още такива. Имаш и грешки със запетайките, не е оформено както трябва. Повторения също има. И много ... - това не е необходимо. Но в крайна сметка - тези неща са работа на редакторите, ти продължавай да пишеш истории. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest