- 15.11.15 09:58#1Защо не мога да спра да рисувам гробищаВече от 3 месеца немога да спра да рисувам гробища.До преди това изобщо неми се занимаваше с изкуство и неможех да рисувам,но изведнъж хванах един скицник,които изобщо незнаех,че имам и почнах да рисувам.Незнам защо,но не помня нищо когато рисувам.Страх ме е да вървя по улицата,защото имам чувството че някой ме гледа,а когато се прибера в къщи чувам шумове.Всяка вечер рисувам гробове и после си лягам.От момента когато почвам да рисувам докато си легна не помня нищо, просто знам,че го правя.Вече ме страх да спа.Прекъснах образованието си от страх.Искам стария си живот обратно.ОтговорОтговор с цитат
- 17.11.15 02:42#2от: Защо не мога да спра да рисувам гробищаТова е много сериозно. Занимавала ли си се с някакви окултни практики? Може в теб да се е вселил някой демон или бродещ дух. Според мен трябва да потърсиш специализирана помощ - ти избери психолог или някой окултен гуру. Предприеми спешни мерки, защото явно състоянието се задълбочава.ОтговорОтговор с цитат
- 21.11.15 07:35#3от: Защо не мога да спра да рисувам гробищаРазкажи нещо за себе си, за да ти помогнем, имаш енергия, но не можеш да я контролираш според мен.ОтговорОтговор с цитат
- 06.05.16 12:23#4от: Защо не мога да спра да рисувам гробищаКакто вече споменаха, ще трябва да разкажеш малко за себе си. Била ли си някога в секта или някакво учение ?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest