- 08.11.15 01:49#1Хаос, разруха и паникаЗдравейте! Снощи сънувах нещо, за което мисля вече цяла сутрин и реших да го споделя с вас. Та.. беше нощ и както си стояхме и гледахме телевизия (не помня с кого) по националния ефир на живо дадоха как слънцето унищожава луната. До мен падна едно парченце лунен камък и видяхме как луната избухва, настъпи пълен мрак. В мен се всели страх и споменах, че сега ще бъде завинаги тъмно, но след известно време се сетих, че слънцето не е изчезнало, а само луната и съответно ще стане светло след малко. Така и стана. По едно време започна да се зазорява, но паниката беше настъпила. Престъпления, убийства. Ходих на различни места, но така и не намерих къде да се скрия. Бях сама, ни семейство ни приятели и ме беше страх през цялото време. По новините бяха казали, че слънцето се е отклонило от орбитата си и поглъща всичко по пътя си -метеори, астероиди и т.н. Отново много ме беше стеах и чувството за безнадеждност ме беше обзело и си мислех, че Ако слънцето погне Земята няма да има накъде да бягаме. От тук нататък всичко ми се губи. Единствено помня, и не съм сигурна дали беше част от този сън, че се спомена за смъртта на едно момиченце, което в последствие се оказа, че е дъщеря на някаква известна личност(актриса), която се оттегли от кариерата си заради смъртта на дъщеря си и всички бяха много тъжни.ОтговорОтговор с цитат
- 11.11.15 04:33#2от: Хаос, разруха и паникаАко Слънцето започне да поглъща всичко, имай предвид, че първи ще си заминат технологиите и няма как да ти съобщават неща по телевизията В съня ти няма нищо странно, това е реакция на подсъзнанието при много хора в последно време спрямо безспирните натяквания на телевизии и всевъзможни медии, че човечеството се самоунищожава. Повечето от тях премълчават, че това, ако стане, ще е след адски много време, доста след нашата и смъртта на децата и внуците ни. По този начин се всява паника, която дори да не усещаме, се натрупва в съзнанието ни и все на някъде избива.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest