Sanovnik.bg»Форум»»Не знам какво да правя с живота си

Не знам какво да правя с живота си

• 02.10.15 12:00#1КатиКатиРегистрация: 18.07.14Град: СофияОтговори: 2Не знам какво да правя с живота сиЗдравейте знам, че повечето ще ме сметнат за луда, но все пак се престраших и ще напиша историята ми. От вече четири години съм от готик културата естествено майка ми не го понесе добре и не мога да говоря с нея спокойно. . .

Преди няколко дни бях на предела на нервите си съучениците ме обиждаха, гавреха се с мен и знам, че ще продължат тогава се скрих в кабинета по География и с ножче от острилка изписах на ръката си "разбита". . .

не мога да понасям хората с който съм заобиколена, а и ми е трудно *страх ме е да не се издъня* да говоря с хора като мен. -. Моля ви дайте ми съвет не мога да продължа така
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.15 04:10#2Потребител#161581Потребител#161581Регистрация: 22.09.15Град: -Отговори: 2от: Не знам какво да правя с живота сиСъщото ми се беше случило преди години. В училище и в автобуса беше вечен тормоз. Помогна ми да крия това което харесвам, да не споделям много с тези хора, само "здравей как си" и толкова. Недей се наранявай, може би ти става по-леко, но максимално за няколко часа. Може да ти звучи тъпо, но когато искаш да се самонараняваш, почни нещо което изисква много време (някакви геометрични рисунки с много за запълване, да минаваш отгоре с химикал всяко квадратче на лист, ако си у дома и пъзел, да губиш време).А и внимавай, може да се инфектира. Щом съучениците ти се държат така оплачи се на учител или на съветник /педагог ако имате такъв. Можеш и да помолиш майка си да разговаря с учителите. Пробвай да потърсиш хора като тебе, с твойте вкусове, дори и в нета.ОтговорОтговор с цитат
  • 02.10.15 05:31#3Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 215от: Не знам какво да правя с живота сиНе се притеснявай, ще намериш подходящата компания и хората, които ще те разберат и ще бъдат до теб. Трудно е да излезеш от стереотипите на хората, различните винаги биват мачкани. Не им позволявай да ти се подиграват, всъщност, те за какво се подиграват? Избиват комплекси, това е.. Не им се впечатлявай, но ако не издържаш - опълчи се. И ще видиш как ще им затвориш уститеОтговорОтговор с цитат
  • 03.10.15 09:43#4КатиКатиРегистрация: 18.07.14Град: СофияОтговори: 2от: Не знам какво да правя с живота сиБлагодаря и ще го направяОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest