Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах кафява мечка с мечета

Сънувах кафява мечка с мечета

• 22.09.15 07:18#1ДесиславаДесиславаРегистрация: 22.09.15Град: ПловдивОтговори: -Сънувах кафява мечка с мечетаСънувах мечка с малки че се е настанила в апартамента ми, но не ну напада, даже добронамерена и аз не дадох да я убият и извиках специална група, която ги приспа и ги изведоха. Какво означава сънят ми. Аз го тълкувам, че ще преборя проблемите си по лесен и цивилизован начин, но с чужда помощ - дали е така
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.15 07:37#2SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14от: Сънувах кафява мечка с мечетаЗдравей,

По принцип може и да значи сила, тоест ще пребориш нещо трудно, но в твоя случай интересното е, че мечката има малки. Така че, според мен, съня ти те предупреждава за присъствието на властен родител в живота ти, който е готов да защити децата си на всяка цена. Ти не си част от мечетата и, което и знак че май не иде реч за твой родител ами за някой външен. Добре е, че не е агресивна не ръмжи и не хапе, но пък седи в дома ти. Мечките са известни с темперамента си. Ако ги провокираш, ще те разкъсат, особено ако закачиш малките и. Не знам може и да не е така, но няма как да се каже на 100%!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest