Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Ще сприрам ли книгата

Ще сприрам ли книгата

  • 04.09.15 10:40#1M.M.НовакРегистрация: 23.06.15Град: СливенОтговори: 15Ще сприрам ли книгатаГоворя за тази книга ---------> http://sanovnik.bg/forum/t-5554 или иначе казано "Книгата,която не трябва да четеш".
    Нямам намерение да я спирам и ще се помъча да пиша глави по - често, но пиша това, защото получих един коментар, в който беше казано "Боже боже...По голяма прустотия не съм чела... ". И аз бях учтива, но получих този отговор "Ми аз сас теб не мога да говоря.По това което пишеш разбирам една-ТИ СИ СИХОПАТ" . Каквато и да ме изкарва е очевидно, че аз не мога да пиша толкова грУмотно и разбираемо, колкото коментиращата/ят.Затова просто спирам да се занимавам с такива хора, които като не харесат нещо не могат да обяснят защо и затова казвам, че такива коментари просто ще бъдат игнорирани и ви моля да не ги пишете, ако нямате идея за подобряване или просто сте решили, че някой ще ви сметне за интересни.И да отговоря на въпроса, заради който най - вероятно сте влезли да прочетете : Не, няма да спирам. Но мога да ви кажа, че почвам нов проект,който е в друг сайт и ако имате време, интерес и разбирате английски (или просто можете да използвате преводача) може да проверявате кога излизат главите, защото те ще излизат по - рядко поради ясната причина, че на английски се пише малко по - трудно.(още не е излязла 1 глава още я пиша) Ето линк към профила ми в сайта където може да следите за новият ми роман -----> http://www.quotev.com/swaggirl2002. Това е от мен ако имате въпроси относно новият проект пишете коментар. :wink:
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.09.15 08:10#2viktoriqviktoriqНовакРегистрация: 25.08.14Град: СофияОтговори: 48от: Ще сприрам ли книгатаПродължавай книгата нямам търпение . :y:ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest