Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънувах бившата да спи с мой приятел

Сънувах бившата да спи с мой приятел

• 13.08.15 10:13#1styllestylleРегистрация: 13.08.15Град: БургасОтговори: -Сънувах бившата да спи с мой приятелЗдравей те, сънувах как си говоря с един мой приятел, след което отиде да говори с бившата ми. След малко време започнаха да правят секс на стол пред мен, но все едно тя не знаеше, че съм там и като свършиха чак тогава ме забеляза. Питах в съня си как така, защо и т.н. , а тя ми отговори, че това е било започнало от преди време, но са се криели. По късно в съня си ги срещам в една кола и ги застрелвам и двамата в главата, при което запалвам колата и всички улики... Моля помогнете какво означава това
    ОтговорОтговор с цитат
  • 23.09.15 07:50#2SomethingSomethingРегистрация: 14.11.12Град: -Отговори: 14от: Сънувах бившата да спи с мой приятелАми егото ти очевадно е наранено от раздялата, която още по очевадно не си преодолял! И явно причините за раздялата не са много ясни и се мъчиш подсъзнателно да си обясниш, да намериш виновен за случилото се и така като гледам искаш да виниш момичето. Или на кратко - осъзнай се брат, не си първия зарязан няма и да си последния! Преодолей го! Не търси смисъл в раздялата! Тегли и една майна и смело напред. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest