Sanovnik.bg»Форум»Ясновидство и Предсказания»Гледаха ми и излезе празно дъно

Гледаха ми и излезе празно дъно

  • 30.04.15 07:56#1мариямарияНовакРегистрация: 25.06.11Град: -Отговори: 7Гледаха ми и излезе празно дъноЗдравейте, баба ми гледа на кафе и излезе празно дъно някакъв кон къс път а навънка на чашата излезе числото 5!Благодаря за отговора!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 07.10.15 05:00#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Гледаха ми и излезе празно дъноКонят носи предсказания за щастие, женитба и успех. Когато е на дъното на чашкат, означава, че в напреднала възраст ще имаш всичко необходими за поддържане на здрав дух и материално благополучие.

    Пътя се свързва с пътешествия, странствания, всевъзможни приключения. Ако е долу на чашката, това е пътят, който ти предстои. Той ще ти донесе пари или друга изгода. Ако пък е горе - това е бъдещо пътешествие, свързано с весели и авантюристични приключения. Пътя в средата на чашата пък символизира кратковременно пътуване и обещава сериозни промени в живота, като смяна на местожителството.

    Числото пет символизираща несъгласие, спорове и лоши клюки.

    Аз го разбирам така - ще се ожениш, но ще имате несъгласия с партньора относно това къде да е меденият месец - на Бали или на Бора-Бора
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest