Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Умряла сестра в миналото

Умряла сестра в миналото

• 17.04.15 07:33#1ПалатиниПалатиниРегистрация: 17.04.15Град: -Отговори: -Умряла сестра в миналотоЗдравейте, сънувах че съм имал сестра, която е мъртва от години. В съня ми тя е родена преди мен (тя е по-голяма от мен). Така сънувам, че отивам в нещо като болница за умрели хора или по точно място където съхраняват мъртви хора в целия им ръст. Сънувам, че отивам там и я търся и някаква жена ми помага и ми вика ето я. Сигурен ли си че искаш да я видиш? Ме пита (побиват ме тръпки дори когатп го пиша). Аз влизам в една стая и жената ми казва това и е леглото. Ужасен съм! Не посмявам да погледна. Не си спомням какво става, но в съня ми се сещам че все едно аз знам, че сестра ми е мъртва от от доста време но чак сега се интересувам от случката... По късно сънувам, че съм питал майка ми и баща ми за умрялата ми сестра и те ми показват клипче записано на касета със сестра ми и родителите ми... Незнам какво се случва натам не си спомням, но си спомням, че си говоря с живата ми сестра и ми казва че нашата умряла сестра е била така да се каже леко момиче и че за това е умряла...
    Моля за помощ!!! Какво означава този сън? Наистина ли съм имал сестра която е умряла. И също така се притеснявам за истинската ми сестра да не й се случи нещо(не живеем заедно). Благодаря предварително.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest