- 15.04.15 11:59#1Сън с бивши и наркотици?Добър ден. Може да има много теми като тая, но освен тук ... не знам къде да го споделя. Надявам се? Все пак има зрели умове. Не детските, с които съм заобиколен всеки ден. Та както и да е. До скоро бях във Варна, и на скоро се върнах във Шумен. Тук , винаги съм знаел, че ще прекарам много самотно време, и ще се чудя какво да правя, но така ... не ми е въздействало никога. Таа за съня. Откак се върнах, започнах да сънувам бившите си. Не помня точно, какъв беше сънят със едната от тях, но с другата ми бивша, който сънувах снощи беше ... значи бях се видял с две момчета от гимназията - едното от тях имаше адски голямата доза Амфетамин. В следващият момент, аз се озовах със тази торбичка в ръце в някаква ... сграда, и се срещнах със другата ми бивша. Първо ми каза виждаме се просто като приятели, и както нямаше никой, изведнъж се оказа, че и приятелките и, и там ... гаджетата на приятелките и са там. После ми каза да се целунем, и аз я целунах, и в този момент се показа едно момче, което явно беше настоящият и приятел, и се сдърпахме със него. Последният кадър беше как аз дърпам със носа си цялото абсолютно цялото количество Амфетамини от торбичката. А то беше много ... не знам ... ако някой има някакво обяснение за това ... ще съм му много благодарен.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest