Sanovnik.bg»Форум»Астрология и Нумерология»Изчислете личното си число и вижте какво ви очаква през годината

Изчислете личното си число и вижте какво ви очаква през годината

  • 07.04.15 05:36#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Изчислете личното си число и вижте какво ви очаква през годинатаТълкуването чрез годишното число, може да приложите на вас или на вашите приятели. Всяка година, всеки от нас си има лично число, което се променя всяка следваща година. Това число в известна степен може да предскаже какви събития ни очакват и как да реагира най-правилно.

    Числотo се пресмята много бързо и лесно. Необходими са само денят и месецът ви на раждане и годината, която ви интересува. Първо събирате цифрите от датата и месеца на раждане. Например, родени сте на 11.09: 1+1+0+9=11. 1+1= 2. След това прибавяте числото 8 за 2015 (2+0+1+5). Значи става 2+8=10. Вашето лично число за 2015 е 10. Можете да приложите формулата за всяка една година, която ви интересува. Важно е при всяко изчисление да се стига до едноцифрено число.

    А ето и тълкуванията на годишните числа:

    Годишно число 1

    Ако годишното ви число е 1, значи трябва да бъдете смели и решителни. Вие навлизате в нов деветгодишен цикъл от живота ви и в никакъв случай не бива да си позволявате бездействие. Може да ви се наложи да оставите нещо или някого в миналото си, но не се притеснявайте, за добро е. Смело правете крачки към всяка цел и не се отчайвайте, ако резултатите не идват бързо. Гледайте в бъдещето, мислете стратегически. Знаете поговорката „Каквото посееш, такова ще пожънеш“, е, за вас е период на сеитба. Бъдете организирани, последователни, но и не пропускайте новите възможности.

    През май се отдайте малко на почивка, за да съберете мислите си. В началото на лятото ще бъдете на кръстопът, слушайте сърцето си! През август и септември ви се отварят нови възможности в професионален и личен план. Ако сте обвързани, тогава е времето да възобновите тръпката във връзката ви, планирайте почивка за двама или просто прекарвайте повече време с партньора. През декември трябва да бъдете преди всичко практични. Планирайте правилно и времето, и разходите си. В края на месеца ви чака приятна изненада, най-вероятно някаква идея ще се реализира по-рано от очакваното и че ви донесе печалба.

    Годишно число 2

    Вие навлизате в доста интересен период от живота си. Сега е моментът да станете отборен играч във всяко едно отношение. Трябва да се научите на дипломатичност, търпение, да споделяте повече с близките си, да се вслушвате в думите им. Всичко, което правите в партньорство ще ви върви. Понякога резултатите ще идват по-бавно, отколкото ви се иска, но и няма как да получите всичко за една нощ. И като казахме партньорство, имаме предвид и в любовта. Периодът е хубав да се обвържете сериозно, а ако вече сте го направили, допуснете половинката си още по-близо до себе си. Разкрийте й идеите си, мечтите си, най-съкровените си тайни. Не само ще получите подкрепа, но и още повече ще се сближите.

    През март в никакъв случай не бъдете самонадеяни. Допитвайте се за мнения преди да вземате важни решения. След август ще имате много поводи за радост. Това е щастлив период за вас, особено ако послушате съвета и сте били търпеливи и тактични. Може би ще получите голяма сума пари или пък някакъв проблем, който ви е тормозил дълго, ще се разреши. След септември периодът е чудесен за брак или за бебе.


    Годишно число 3

    Ако сте с лична година 3, да знаете, че ви е време за малко егоизъм. Вие сте на преден план. Вашите желания, вашите мисли, вашата интуиция. Стига сте мислили за другите, стига сте се притеснявали с какво можете да засегнете някого. Трябва да се отдадете на активен, но и приятен живот – пътувайте, обикаляйте нощните заведения, събирайте се с приятели, правете си подаръци. Никакво пестене или затваряне вкъщи. Може и да ви звучи безотговорно, но ако действате така, ще запазите оптимизма и позитивната енергия, които пък ще привлекат към вас само хубави неща. Годината не е добра за обвързване, но пък е чудесна за интересни любовни афери и нови запознанства.

    До началото на есента късметът е на ваша страна, стига да правите нещата с желание. С каквото и да се захванете, ще се получава. Но след септември има опасност настроението ви да се помрачи и желанието ви за забавления да понамалее. Не им се поддавайте. Ако трябва си починете малко, но след това отново се посветете на нещата, които ви правят щастливи.

    Годишно число 4

    Числото 4 показва, че през тази година трябва да сте преди всичко практични. Особено в първото тримесечие. Ще ви се налага да работите професии, които не ви харесват, да правите компромиси в любовта, които не сте и помисляли, че ще ви се наложат, но няма нищо страшно. Важното е да не правите драми и трагедии, защото това е временен период, чиято цел е да ви научи на нещо. Не обръщайте гръб на материалното, през годината то дори трябва да ви е на първо място. Така че, не слушайте сърцето, а разумът си.

    Добра организация, мъдрост, практичност – това са нещата, към които трябва да се стремите. През март обърнете внимание на здравето си. Най-добрият месец за почивки и забавления е август. Септември ви чака с малко проблеми за разрешаване, но в края му ще получите отлична възможност за печалба или развитие. Ако послушате съветите и не се поддавате на излишни емоции, не действате безразсъдно и преглъщате гордостта си, то още в началото на октомври ще започнете да берете плодовете на своите усилия. А през декември, ще имате чувството, че животът ви тотално се е променил и някак си сте станали галеник на съдбата. Много хубави емоции, много приятни изненади, много материални придобивки ви чакат. А след това и една нова, супер успешна година.

    Годишно число 5

    Годишно число 5 означава, че трябва да се сбогувате с рутината. Ако до миналата година сте били в механизма на сивото ежедневие, то ключовата дума тук е „ново“. В първото тримесечие ще получите някаква отплата за усилия, които сте положили. Това ще ви донесе усещане за сигурност и удовлетворение, но не бива да се отпускате. Действайте! Разчупете или направо изхвърлете от живота си всичко досадно, всичко, което ви кара да се чувствате като робот. Дните ви не бива да са еднакви. Постоянно трябва да правите нещо ново – научете език, запишете се на готварство, посетете чужда държава, опознавайте нови неща и хора. Някъде сред всичките авантюри ще откриете интересни шансове за развитие, обещаващи предложения, истинска любов.

    Към средата на годината ще станете доста раздразнителни. Особено дамите. Те ще намират за ужасна всяка домакинска работа и ще им се иска да изхвърлят цялата посуда на боклука.Важно е да не драматизирате и да не мрънкате, защото това ще ви донесе проблеми.Помолете за помощ или просто си вземете 2 седмици отпуск и отидете някъде на почивка. Или пък покажете тези редове на хората вкъщи и им кажете да се включват повече в битовите ангажименти, а вие да си вършите други неща. През август ще се тревожите излишно за бъдещето, важно е да мислите позитивно. През септември ви чака някаква голяма промяна, през ноември трябва да се погрижите за здравето си, а през декември ще усетите силен прилив на енергия. Ще ви се отворят очите за много възможности и е хубаво да грабнете колкото можете повече от тях.

    Годишно число 6

    Ключът към успеха и щастието тази година се крие в поемането на отговорности. Сега е времето да се докажете като зрял човек, който държи на думата си и не пренебрегва задълженията си. Като човек, на когото му пука за тези, на които им пука за него. Ключовите думи за вас са: себеотрицание, справедливост, човечност, чувство за дълг. Помагайте винаги, когато можете и това освен удовлетворение, ще ви донесе и печалби след време. Като цяло плановете ви ще реализират по-бавно от очакваното, но това в никакъв случай не е проблем. Важното е, че все пак ще се случват, ако вървите по точния път. Поемете отговорност и към партньора си. Ако досега сте имали навика да му приписвате вината за вашите грешки, категорично трябва да промените това, защото ще го загубите. Научете се да уважавате личността срещу вас. Ако сте необвързани, занижете малко изискванията. Държите да получите най-доброто и ще го имате, ако просто се отнасяте топло към хората.

    През март ще разберете нещо важно, което ще ви накара да си направите много полезни изводи. Юни и юли са изключително благоприятни за решаване на всякакви проблеми.Така че, ако сте отлагали някоя грижа, тогава е времето да я разкарате от главата си. Но все пак, помнете – тази година трябва да се посветите на близките ви, да се грижите за тях и да им покажете, че винаги могат да разчитат на помощта ви.

    Годишно число 7

    Това е годината, в която трябва да отделите по-голямата част от времето си в самоусъвършенстване. Учение, придобиване на нови умения и квалификации, повишаване и развиване на интелекта. Много важно е да приемете това за сериозна мисия, защото ще научите наистина полезна за вас информация, с което занапред ще печелите пари и уважение. Другата ви мисия е да опознаете и разберете себе си. Само така и другите ще успяват да ви разбират. Има и още едно условие, трябва да избягвате ситуации, в които ще се чувствате унизени. Което ще рече, че е добре да смените работата, ако някой там ви тормози, да разкарате от живота си всяка персона, държаща се нагло с вас.

    През първото шестмесечие не бива да инициирате никакви важни събития. Стойте си спокойно, четете си книгите и оставете нещата сами да се случват. През август ви очаква интересно запознанство, което ще промени живота ви. Старайте се да комуникирате с високообразовани хора, пък дори и останалите да ви сметнат за превзети.

    Годишно число 8

    Ако годишното ви число е 8, значи ви е дошло време за изкарване на пари. Много пари!За да се случи това, обаче, трябва две неща – да не се страхувате от риска, но и да мислите задълбочено. Ще ви се откриват постоянно възможности за печалби – някои много добри, други в по-малки мащаби, вие сте тези, които преценявате коя да грабнете. Но ако нямате увереност в себе си, ако се страхувате, ще изпуснете късмета си. В любовен аспект има само един съвет към вас – да не бъдете прекалено доминиращи. Ако в работата трябва да действате като „акула“, то вкъщи трябва да сте мъркащото коте.

    През април ще имате малко спречквания с близките си, но до юни отношенията ви ще са повече от чудесни. Запомнете месец септември! Тогава ще ви хрумне или пък ще ви предложат много добра идея. Действайте смело, няма да съжалявате. През ноември ще се поднови нещо старо – може да се върнете на предишна работа или да започнете нова връзка със стар партньор.

    Годишно число 9

    Девет означава край на един цикъл. Тоест, вие излизате от дълъг етап от живота си. Но преди това, ще трябва да си приберете реколтата, а тя със сигурност е добра. Истината е, че тази година може да бъде една от най-прекрасните в живота ви. Но за да стане това, си има и условие и то е във вашето поведение, то трябва да е благородно! Ключовите думи за вас са: толерантност, състрадание и прошка. Ако ги приемете присърце, отплатата ще бъде много финансови постъпления, много любов и благодарност от страна на другите.

    През пролетта нещата ви се нареждат отлично – работата върви, а в любовта сте на седмото небе. През лятото, обаче, ще има период, в който ще се чувствате някак си самотни. Няма страшно, бързо ще мине, така че не му обръщайте голямо внимание. Както казахме, тази година е краят на една епоха за вас. През цялото време ще се случват събития и запознанства, които малко по малко ще ви подготвят за новото начало. Ноември или декември вече ще сте наясно какво точно ще представлява то. Но, пак повтаряме, бъдете добри, забравете лошото, не търсете сметка, камо ли отмъщение. Позитивизъм и щедрост – те ще поставят основите на вашето благополучие.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.10.15 04:23#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Изчислете личното си число и вижте какво ви очаква през годинатаЗа сега всичко е точно ОтговорОтговор с цитат
  • 13.03.18 01:56#3FantomLordFantomLordНовакРегистрация: 13.03.18Град: СофияОтговори: 1от: Изчислете личното си число и вижте какво ви очаква през годинатаМисля, че е правилно да се добави текущата календарна година, само ако рождената ни дата е минала, а ако не е минала би следвало да се добави предходната календарна година за намиране на лична година на човека. Ако разбира се личното число тук се основава на личната година в нумерологията както предполагам.

    Пример: Ако съм роден на 27.05.1984г, а днес датата е 13.03.2018, то личната година се намира по следния начин
    2+7+5=14 1+4=5 към това прибавяме сбора от предходната година 2017, тъй като не е минала все още рождената ни дата 27.05.
    и така 5+ (2+0+1+7) = 5+1=6.

    Ако обаче днес не е 13март, а е 28 май то редукцията ще изглежда така:
    2+7+5=14 1+4=5 към това вече прибавяме сбора от настоящата година 2018, тъй като рождената ни дата вече е минала или
    5 + (2+1+8) = 5+2 = 7
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest