Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сън, ясен като филм, но много странен

Сън, ясен като филм, но много странен

• 30.03.15 12:46#1StefanStefanРегистрация: 30.03.15Град: -Отговори: -Сън, ясен като филм, но много страненПреди десет дена сънувах нещо странно. Карам колата си по широк асфалтов път, но навън е буря със светкавици и дъжд. В един момент виждам страничен черен път вдясно, който обаче е кален от дъжда и с дълги вълнообразни неравности. Относително тесен и неприлекателен. Но аз решавам да тръгна по него. Спътниците ми казват, че.в подобно време е опасно, но аз отговарям, че имам предчувствие, че това е правилния път. Потеглих натам с колата и беше кално и хлъзгаво. Бях разколебан в първите метри, но продължих и въпреки лошите условия чувтвах колата все по-стабилна и ускорявах. Дъжда намаля, калта започна да изчезва, пътя да се разширява и аз карах все пи-бързо докато в един момент насреща ми се появи автобус. Движеше се право срещу мен сякаш нямаше контрол а вътре хората крещяха. Рейса беше стар и поочукан. Бях много уплашен, но направих рязка маневра и го заобиколих отдясно. След това с шумотевица автобуса остана зад мен отдалечавайки се а пътя стана много гладък и широк, времето ясно и слънчево, а наоколо зелени поля. Никакъв помен от кал и неравности.Ускорих много и карах все по-бързо. В един момент вляво видях селце, много красиво с красиви улици от бели павета и много зеленина и цветя. Завих и влязох в селото. Срещнах хора които бяха много усмихнати и им казах, че селото им е страхотно а те отговориха и по-хубаво ще стане. Продължих и завих надясно стигайки до една крайна къща с хубав двор в който имаше дървена маса с пейки. Там бяха една дребна много възрастна женица с приятелска усмивка и нещи като турска носия с бяла забрадка на цветя и моя дядо който е отдавна починал. Попитах го какво правиш тук а той отговори усмихвайки се: много хубави хора са. След това заговори с жената на турски и го попитах как така говори турски. А той отвърна мога малко. Усмихна се. Жената също се усмихна, каза нещо което не разбрах и направи жест слагайки длан на сърцето си и протягайки я след това към мен с усмивка и приятелско изражение. Небето беше синьо и се усещаше мирис на пролет и цветя. Събудих се със странно чувство на щастие и задоволство.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest