Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Магия с Отвъдното

Магия с Отвъдното

  • 24.03.15 09:38#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Магия с ОтвъднотоТова е често срещан подход за работа, свързан с вярванията на народите в задгробния живот. Често този тип въздействие се явява частен случай на контактната, симпатичната и менталната магия.
    Условно можем да разграничим две категории тук. Сравнително по- рядко се работи с истинска същност- това е предизвикано магическо обсебване. В повечето случаи се използва само негативната вибрация на Отвъдното и на починалите.

    Каква е идеята тук?
    Предметите с култово значение, свързани с погребалните и траурни ритуали, третирани по подходящ начин се превръщат в генератор на изключително нехармонични, за живия човек, енергии. Често използвана е т. нар. ‘мъртва вода’, яйца престояли на гроб, пръст от пресен гроб, дрехи на починал, восък от траурната свещ и др.
    По този начин се получава информационно заразяване и програмиране на човек с патогенните енергии на Отвъдното.
    При предизвиканото магическо обсебване се създава патологична връзка между душата на починалия и жертвата, като в стремежа си да се откъсне от тази връзка и да продължи еволюцията си, същността влияе патогенно на живите.
    Типичен пример за подобен тип подход е ‘Молитва за смърт’ извършвана от хавайските Кахуни, както и някой вуудуу ритуали- ‘Ритуално призоваване на барон Самеди’.
    В режим ясновидство магията е трудна за откриване (освен ако не се отнася за контактен тип магия, където вниманието на ясновидеца може да бъде насочен към специфичен предмет, но тогава се изисква защита за работещите). Някой ясновидци с по- силно изразени медиумски качества, осъществяват спонтанен контакт със същността. Като цяло при магия с отвъдно се виждат безформени сиви структури, характерни за Отвъдното.
    Много бурни аномалии се наблюдават при диагностика с църковна свещ.
    При магия с Отвъдното, жертвата сънува кошмари и мъртъвци. Изключително характерно е избледняване на кожата, появяват се сериозни здравословни проблеми, които не подлежат на медицинска диагностика, резки промени в характера на човек.
    Изчистването на такъв тип магия е трудно, изисква се професионализъм. Преди всичко се прекъсва патологичната връзка, ако тя е налице, извличат се патогенните енергии, заменят се с положителни, възстановява се ауричното поле ( тъй като то е почти напълно разпаднато) и задължително се поставят защити. Случва се понякога, човек жертва на подобен тип атака, сам да развие медиумски качества.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest