Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Популярността в училище - голямото сипване

Популярността в училище - голямото сипване

  • 23.03.15 10:21#1meltemmeltemНовакРегистрация: 21.07.14Град: СофияОтговори: 17Популярността в училище - голямото сипванеЗдравейте, на всички ! 21 век- добре дошли, на място където наркомани говорят за спорт, к*рви за любов и единадесет годишни пикли за секс. Тук искам да засегна една важна тема, а тя е за популярността в училище. Да си харесван от много хора е прекрасно, но това да се опитваш да привлечеш внимание по всекви начини е ненормално !! Ставала съм свидетелка на доста неща кое от кое по-глупави.

    В моето даскало всички се делим на групички т.е. готини и неготини. Окей това прозвуча тъпо Всъщност това неготини беше в саркастичен вид или поне се опитах да изглежда така. Както и да е, идеята ми е че в повечето училища в страната децата или тийнейджърите обръщат внимание на външния вид, а не на умствения капацитет и на възможностите. За мен училището е място, където всеки може да бъде себе си и да се изяви. Аз лично много се изнервям когато некви малки комплексарчета се правят на велики!!

    Разбирам, че в момента всички ние преминаваме през период в, който сме объркани, беззащитни и подготвящи се за големия свят ,но това не е причина да се държим гадно и надменно със дръзналите да са различни хора!

    И запомнете всички сме невероятни по свой си начин и не всички сме длъжни да сме на*бани кифли. Днес докато бях във час, си спомних стари снимки на баба ми и нейните приятелки. Зачудих се къде са останали времената когато момчетата са били мили и скромни, а момичетата не са се наричали с гордост кучки. Довиждане от мен и чакайте продължени в, които мрънкам за други неща !!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.03.15 12:13#2в.с.в.с.НовакРегистрация: 19.11.10Град: -Отговори: 3от: Популярността в училище - голямото сипванеМога да се съглася с теб за повечето от нещата и те разбирам, тъй като ме мъчеха същите проблеми до преди няколко години. Просто ще дойде момента, в който ще спре да ти пука и останалите хора в училище няма да са важни. А кой знае, даже може някои от тях да се "оправят" с времето, да пораснат. Работата е там, ти няма да се интересуваш толкова от това дали сте на групички, ами ще си гледаш приятелите и че ги имаш. Естествено, че е добре да намираш общ език с всички, но ти самата няма да се чувстваш окей докато не свикнеш с факта, че винаги ще имаш приятели, познати и хора, които са ти адски неприятни, ама трябва да търпиш, просто защото не е хубаво да се караш с всеки, който не харесваш. Всичко това може да ти звучи банално, но ти го казвам от личен опит. В теб е решението на проблема. Сигурна съм, че ще дойде деня, когато няма да обръщаш внимание на всички тези училищни проблеми, ами ще гледаш ти да си добре.
    Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest