Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Вие избирате времевата линия! САМО ВИЕ!

Вие избирате времевата линия! САМО ВИЕ!

  • 21.03.15 10:50#1Потребител#156434Потребител#156434НовакРегистрация: 21.03.15Град: -Отговори: -Вие избирате времевата линия! САМО ВИЕ!Във Вашите ръце е СистематА, А НЕ В ТЕХНИТЕ!

    В момента времевата реалност е следната:

    1. Образователна система, която е в ръцете на масони с докторски степени, които са инструктирани от САЩ и Русия да съсипват българската младеж, като създават поколение от хора без морална система, постоянни клиенти на бюрата по труда и вливащи маса пари в университети, които са се превърнали в частни корпорации.
    2. Здравеопазване, където хората са принудени да плащат здравноосигурителни вноски - услуга, която не всеки използва, тъй като се оказва, че за определена група болести нямаш право на клинична пътека, поради което така или иначе те изнудват да си платиш маса пари, за да се намери "свободно легло".
    3. Работодатели, които се гаврят открито пред цяла една нация от българи, подхвърляйки им жълти стотинки за понякога работа над 8 часа на ден при вредни условия - преобладават т.нар. "Граждански договори", с които се лови масата закъсали шарани за доход, често висшисти.
    4. Подрастващо поколение, което е закърмено с порнографските сайтове, които изобилстват в мрежата.
    5. Тровене на интелигенцията от масони чрез онкологичните заболявания - почти няма семейство без болен от рак. Това се постига чрез:
    -5.1. Разпръскване на отровни химикали от прелитащи военни самолети.
    -5.2. ГМО - някога поглеждали ли сте съдържанието на храните, които консумирате Вие и децата Ви?
    -5.3. Ваксини, козметика, паста за зъби и др. продукти, които имат пряк допир с кожата.
    -5.4. НЕ ХОДЕТЕ НА ЗАВЕДЕНИЯ - има сервитъори, които са инструктирани да слагат чернодробни метили или радиоактивни елементи в коктейлите Ви! Това се прави с цел "тихо" и сигурно убийство на нарочени индивиди от интелигенцията!
    6. Мормони, т.нар. Мисионери, които не са нищо повече от корпорация за печелене на пари, внедрена на територията на България от САЩ - доказателство:
    6.1. За да станеш част от тяхната структура (чрез кръщене, т.е. ритуал с потапяне във вода) искат 10% (десятък) от заплатата Ви + Дарение от пост (Дарение затова, че гладувате!!!)
    6.2. Тези дарения не се облагат с данъци - няма как някой да каже колко са взели от всеки човек, защото ТЕ НЕ ИЗДАВАТ КАСОВИ БЕЛЕЖКИ!
    РЕЗУЛТАТА - много хора, които до такава степен са се подлъгали от тези вежливи момчета, облечени в костюми, че им преписват цели жилища, а ИМА И РЕГИСТРИРАНИ СМЪРТНИ СЛУЧАИ ОТ ХОРА, КОИТО СА СЕ САМОУБИЛИ!

    ПОМИСЛЕТЕ ПАК!

    ВРЕМЕТО е във Вашите ръце, защото само чрез действие се променя времевата линия на ТУК И СЕГА!

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest