Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Да започна ли връзка с другия

Да започна ли връзка с другия

  • 08.03.11 09:35#1tinatinaНовакРегистрация: 08.03.11Град: -Отговори: -Да започна ли връзка с другияЗдравейте, искам да споделя моята история! Миналата година се запознах с един мъж в един сайт, казва се В.

    Аз си имам приятел с който заедно 3г. и много се обичаме, В също има приятелка, но въпреки това и двамата се впуснахме и аз незнам как да го нарека. Пишехме си всеки ден и страстта да бъдем заедно ставаше все по-силна и по-силна!

    Видяхме се няколко пъти, имаше целувки, но нищо повече макар, че и аз и той искахме да се случи нещо повече, но слагах бариера всеки път, тъй като държах на приятеля си! В. видя, че се измъчвам и реши да се одръпне и това беше всичко. До момента в който не се сблъскахме точна 1 г. по-късно.

    Всичко беше като преди, дори страстта, желанието беше по-силно. Забравих да спомена, че с приятеля ми много се караме и че всеки път аз правя компромиси и може би и затова допуснах 3 човек в живота си макар че досега е нямал. Знам, че В. има приятелка той също не се разбира с нея,но въпреки това искам да имам връзка с него, но не съм и готова да прекратя моята.

    Какво да правя? Благодаря предварително за съветите
    ОтговорОтговор с цитат
  • 14.07.11 11:29#2СилвияСилвияНовакРегистрация: 02.03.11Град: СофияОтговори: 15от: Да започна ли връзка с другияАз съм на принципа, че човек в любовта трябва да бъде егоист. Така, че това е моят съвет. Приеми го, както искаш. ОтговорОтговор с цитат
  • 16.07.11 11:24#3димакдимакНовакРегистрация: 16.07.11Град: -Отговори: 2от: Да започна ли връзка с другияДавай, явно старата връзка куца или е изчерпана.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest