Езика на висшите сили

  • 18.03.15 04:48#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Езика на висшите силиВсеки човек има Ангел хранител, но не всеки общува с него. Всички хора при нужда се обръщат за помощ към невидимите сили. Не разбирането на това как действат законите на невидимия свят води до това , че нашите молби пропадат или не попадат на верният адрес.

    Установяване на връзка със своя Ангел хранител е необходимо на всеки човек. Правилният подход само укрепва контакта. Нашият Ангел хранител общуват с нас на своя език, но непознаването на елементарни закони често води до негативни последствия. С нас те говорят постоянно , но ние с тях много рядко.

    Езика на интуицията - Слушайте вашата интуиция това е гласа на вашият Ангел хранител. Не се страхувайте от озарения те ще ви подсказват и направляват. Ако сте радостни и щастливи значи сте на верния път в дадена ситуация. Ако вие тежко и трудно не би трябвало да извършите замисленото.

    Езика на наказанията - Това прилича на случайност паднал кракът си навехнал, изгорил се.Ако човек не разбира тези сигнали и тези инциденти се повтарят няколко пъти, това значи , че не си е взел поука от ситуацията и тя може да се развива в още по- неблагоприятна светлина.

    Езика на ситуацията - Ако човек се е отклонил от кармичната си задача тогава се включва езика на ситуацията. Разрушава се семейството, настъпва финансов крах. Тези факти предупреждават човека, че не върви по верния път. Ако човек разбере защо се случва това то ситуацията ще се промени .
    Езика на разрушението - Започва да се руши всичко ценно за вас. Ако са важни парите изчезват. Започват да ви измъчват болести. Ако човек разбере защо е наказан наказанието изчезва.
    Езика на личния контакт - Човек попада при психолога, астролога и там се изясняват причинно следствените връзки и събития. След тези консултации човек има два пътя за действие или да приеме съветите на специалистите или да остане в същото положение.
    Човек трябва да разбере, че неуспехите и болестите през неговия жизнен път не са случайни. Тай трябва да разбере задачата с която е дошъл на земята и по този начин да хармонизира своето състояние. Да не се подава на стремежа на страсти и прекомерни желания.

    Молете своя Ангел хранител и той ще ви помогне. Помнете Ангел хранителя е високо нравствено същество. Обръщайте се към него искрено. Колкото повече контактувате с него толкова контактите ви ще са по- силни. Не трябва да търсите помощ за лоши дела.
    Когато излизате от вкъщи не забравяйте молитвата.
    Ангел мои бъди с мен!
    Ти напред . Аз след теб!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 19.03.15 11:21#2NanaNanaНовакРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Езика на висшите силиВярно е ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest