Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Как да се защитим от лоши очи?

Как да се защитим от лоши очи?

  • 15.03.15 09:23#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Как да се защитим от лоши очи?Древните хора са смятали , че очите са прозорци на душата чрез които злото може да влезе и да нанесе поражения.Древните Римляни са плюели през лявото си рамо и по този начин са се опитвали да се избавят от проклятието на лошите очи.
    Как да определим дали имаме въздействие на лоши очи?
    Това е сложна процедура. Защото лошият поглед може да бъде съзнателен или случаен, но резултата е един в живота на човека започват да се случват неприятности,руши се здравето, кариерата, личният живот. Можем да оставим всичко на интуицията да се справи, а можем и сами да се опитаме да оправим тези неща. Има няколко способа за диагностиране на негативното въздействие на лошият поглед.
    Първо това е махалото, ние мислено го питаме дали имаме негативно въздействие от лош поглед? Ако започва да се мести на ляво и на дясно отговора е утвърдителен, ако обаче се върти в кръг то притесненията ни не са основателни.
    Можем да изчистим негативната енергия ако има такава и с помощта на черна котка. Взимаме животното при себе си на своите колени и наблюдаваме неговите реакции. Ако започне да се държи тревожно, да ръмжи, драска или избяга от вас ,това означава,че нещо с вашата енергетика не е наред и трябва да вземете мерки.
    Също трябва да се вземе под внимание,че и вие може да се само кодирате като си повтаряте.Аз съм неудачник, аз не съм красива, мен никои не ме обича. Изгонете тези мисли от главата си и след това може да пристъпите към съответните ритуали.
    За провеждането на ритуала е необходима восъчна свещ.Запалете е и започнете да е движите с кръгови движения покрай вашето тяло. Като говорите и чувствате огъня ме изчиства и ми носи радост, любов и красота. Религиозните хора могат да казват и определена молитва. Възможно е свещ на определени места от вашето тяло да започне да пращи или да отделя черен дим. Това означава , че трябва да се работи по- щателно, или да търсите съдействието на специалист.
    Друг способ за изчистване от негативно въздействие е да използвате яйце символа на живота. Яйцето се движи с кръгови движения по цялото ви тяло и по този начин то ще събере негатива. След процедурата заровете яйцето в земята.
    Червеният цвят е имал репутацията ,че може да защити човека от негативно влияние още от древен Рим. В наши дни са разпространени червените конци или ленти които се носят на дясната ръка за защита.
    За да се защити ти новороденото не е желателно да се посещава и вижда от чужди хора в период на четиридесет и два дни. В окултизма се счита , че именно през този период се оформя астралното тяло на детето.
    Взимайки под внимание тези препоръки и практики вие сами ще можете да се избавите от негативното въздействие на лошите очи.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest