Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Незабравим спомен и странен сън

Незабравим спомен и странен сън

• 23.02.15 04:34#1Потребител#155419Потребител#155419Регистрация: 23.02.15Град: -Отговори: -Незабравим спомен и странен сънЕдин ден като бях на село в Алтимер на рождения ден на братовчетками Абигел седяхме до късно.Аз и приятелят ми Светли решихме да отидем до вън на чист въздох.Имаше една гора на около 20 км от къщата.та отидохме там и една змя стеше да охапе Светли аз го попитах дали го захапа а той ми каза
    -Не.
    Ипродалжихме на пред и седнахме на една пеика а мн странно но имаше къща на два етажа.Тъ като си седяхме видхме как крушката светеше и огасваше.Както светеше и огасваше и огасна за 10 сек.След това видяхме сянка от гората да минава мн бързо но нали все пак беше лято иси помислихме че е гущер.А от къщата се видя сянка на човек с нож да тича мн бързо към нас и ние хукнахме да бягаме.По средата на пътя спряхме да си починем се пак бягахме 10км.(Ако щете вярвайте!) и чухме силен рев на Вълк.Като се прибрахме в Къщата ни беше страх да заспим! заполедно видях че часът е 3:30 и заспахм. Сънувах че отрязвам главата на варколак(МОЖЕ ДА ЗВУЧИ МАЛКО СМЕШНО НО Е ИСТИНА)и като се събудих бях покрит с одяло и бях с крастосени ръце можех само да си въртя главата на ляво и на дясно.Дърпах със силно и неможах да се измъкна след това издърпах със всичка сила и оспях.Като видях чъсът беше 5:50 и заспах пак от страх .На сутрината разказах на родителите ми и теми казаха че е нормално на моята възраст(ВСЕПАК НА 10 СЪМ) имиказаха че може да е било сън но аз неповярвах.

П.С ТОВА Е ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ И ИСКАМ ОТГОВОРИ НЕ ОТ ТИПЪ ОТИДИ НА ПСИХИАТАР И Т.Н

ОтговорОтговор с цитат
  • 24.02.15 05:05#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Незабравим спомен и странен сънЕдин ден, като бях на село в Алтимер на рождения ден на братовчетка ми Абигел, седяхме до късно.Аз и приятелят ми Светли решихме да отидем навън на чист въздух.Имаше една гора на около 20 км от къщата.Та отидохме там и една змия щеше да ухапе Светли. Аз го попитах:- Дали го ухапа, а той ми каза не.
    И продължихме напред. Седнахме на една пейка, а много странно, но имаше къща на два етажа.Та както си седяхме видяхме как крушката светеше и угасваше.Както светеше и угасваше угасна за 10 сек.След това видяхме сянка, от гората, да минава много бързо, но нали, все пак беше лято, си помислихме, че е гущер.А от къщата се видя сянка на човек с нож да тича много бързо към нас и ние хукнахме да бягаме.По средата на пътя спряхме да си починем, все пак бягахме 10км.(Ако щете вярвайте!) и чухме силен рев на вълк.Като се прибрахме в къщата, ни беше страх да заспим! За последно видях, че часът е 3:30 и заспахме. Сънувах, че отрязвам главата на варколак(МОЖЕ ДА ЗВУЧИ МАЛКО СМЕШНО, НО Е ИСТИНА). Като се събудих, бях покрит с одяло и бях с кръстосани ръце. Можех, само, да си въртя главата наляво и надясно.Дърпах силно и не можех да се измъкна. След това издърпах с всичка сила и успях.Като видях, часът беше 5:50 и заспах пак от страх .На сутринта разказах на родителите ми и те ми казаха, че е нормално на моята възраст(ВСЕ ПАК НА 10 СЪМ). И ми казаха, че може да е било сън, но аз не повярвах.

П.С ТОВА Е ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ И ИСКАМ ОТГОВОРИ. НЕ ОТ ТИПА "ОТИДИ НА ПСИХИАТЪР" И Т.Н :love: Това е по твоя текст, за да може да се чете.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest