Sanovnik.bg»Форум»Мистика и Езотерика»Магически сили на дървените прибори

Магически сили на дървените прибори

  • 21.02.15 07:24#1Ели ГраменоваЕли ГраменоваНовакРегистрация: 00.00.00Град: СофияОтговори: 89Магически сили на дървените прибориДнес дървените прибори са по скоро екзотика. В търсенето на практичност, дизайн хората съвсем забравиха за техните предимства, които могат да донесат в нашият живот дървените пребори.
    Много екстрасенси и окултисти имат едно мнение, че дървените прибори даряват човека с енергия. Още при древните славяни дървото помагало да се възстановят добрите отношения между хората. Проблематичните хора са ги карали да се хранят от една дървена паница . По този начин те изглаждали конфликтите по между им.
    За да се защитите от лоши очи и недоброжелатели в дома си трябва да имате дървена чаша изработена от бреза. Освен това приборите изработени от бреза ще ви заредят с астрална енергия и нови сили.
    Ако ви предстои сериозно изпитание то изпийте чай приготвен в чаша изработена от орех. По този начин вашата интуиция ще се засили и ще ви подскажи как да действате.
    Посуда изработена от трепетлика може да съхрани лечебните свойства на тревите. Консумирайки храна с посуда изработена от плачеща върба е възможно да ви донесе големи прозрения.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest