Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънищата ме управляват

Сънищата ме управляват

  • 08.02.15 11:44#1IvanakiIvanakiНовакРегистрация: 23.11.14Град: -Отговори: 1Сънищата ме управляватЗдравейте отново.
    Сънища при мен много, ако ги пиша всички...
    Ама ето тоя сън нанагорно ми дойде. След него цял ден бях като утрепан.

    Мен сънищата ме управляват. Ако сънувам нещо, то ми променя поведението. И ако за страничен човек, сънят е само поредица от случки, то за сънуващия остава целият сбор от емоции,които е изпитал докато го преживява. Емоции ,които не могат лесно да се преразкажат и обяснят.

    Сънувам че със семейството ми сме на почивка някъде в друга страна. Живеем в къща насред гората. Гората е от високи дървета и с пътеки по средата. Има много листа .
    Аз съм дете и с още няколко деца сме из гората да си играем. На края на гората има голяма река. Ние излязохме на реката и по едно време видяхме нещо да плува . Това беше тигър ,който носеше една сърна по водата. Беше я захапал и плуваше с нея.
    Ние се изплашихме и тръгнахме към вкъщи.
    Тогава се досетих , че нашите ни казваха да внимаваме за тигрите , да се пазим.
    Тръгнахме по една пътека към къщата и решихме да си правим състезание ,кой бяга най-бързо на четири крака. Пътеката беше много изолирана с храсти и тигър можеше да изскочи отвсякъде.Ние обаче бягахме на четири крака и си засичахме време. Това беше странно усещане:едновременно осъзнавах опасността, и едновременно сякаш бяхме в изолиран свят на безгрижие.
    После вече решихме да се прибираме. Наближихме къщата и ни оставаха още двадесетина метра,когато точно пред нас на пътеката излезе един тигър. Излезе леко,безшумно с гръб към нас .Странно ,но не ни видя и се запъти към къщата.
    Ние замръзнахме на място. Тигърът не трябваше да ни усети.
    Той тръгна по пътеката към къщата, а срещу него беше майка ми. Тя го видя и се развика,макар че нямаше какво да направи.Дори да беше побегнала това нямаше да промени нищо.
    Аз изчаках тигъра да слезе по стълбите за да няма видимост към мен и веднага свих встрани от къщата ,но останалите деца бяха като вкаменени ,стояха и гледаха . Знаех ,че трябва да им попреча ,но не знаех как да ги извикам. Аз се скрих,защото знаех какво ще стане и не исках да гледам.
    Това беше някакво чувство на безпомощност, защото нищо не можех да направя.
    Помислих си че можех да отвлека вниманието на тигъра, но тогава той щеше да нападне мен.
    Това е дилемата, да загина аз, или да оставя тигъра да вземе майка ми.

    Дълго време след като се събудих , мислих какъв би трябвало да е изхода от такава ситуация. Първо се зачудих, как въобще човек може да ходи на почивка на място с реална заплаха.
    После ми хрумна ,че може би ние в нас сме имали огнестрелни оръжия щом сме отишли да живеем сред тигри.Това до някъде ме успокои и можах да заспя отново.
    Но през деня всичко се върна.

    Аз кошмари по принцип не сънувам.Не сънувам страхотии,не се стряскам насън .Но понякога се случват и такива сънища - гадни. Сънища които не те обливат в пот, но ти блокират съзнанието за цял ден след това.
    Моите си кошмари ...

    ОтговорОтговор с цитат
  • 12.02.15 08:19#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Сънищата ме управляват:x: ОтговорОтговор с цитат
  • 19.02.15 06:46#3АндрееваАндрееваНовакРегистрация: 24.01.14Град: -Отговори: 4от: Сънищата ме управляватТова ми прилича на момент от минал живот. Има и теория за паралелни животи.
    Аз често сънувам разни хора, правим нещо с тях и се чувствувам добре с тях, близки са ми. Сънуваният ми живот го усещам по-истински от този в будно състояние.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest