Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Не съм сигурна в неговите намерения

Не съм сигурна в неговите намерения

  • 19.01.15 08:52#1ЛилиЛилиНовакРегистрация: 05.07.13Град: Бели ИскърОтговори: 2Не съм сигурна в неговите намеренияЗдравейте! Бих искала да чуя вашето мнение, като страничен наблюдател, по един доста личен въпрос.
    Такааа..аз съм момиче на 18 години. От около 8-9 месеца се виждам с едно момче..да го наречем господин Х. От първия момент, в който го видях много го харесах, после го опознах и чувствата ми се задълбочиха..така да се каже. Той е на 24, но не това е проблема..има приятелка отпреди 4 години, но тя учи в чужбина и почти не се виждат..
    В началото излизахме само като приятели, но винаги аз го питах да излезнем. От време на време го целувах по бузата, в смисъл, така по..приятелски. Един път обаче, така да се каже..се обърках и направо си го целунах. Г-н Х първо се дръпна и аз веднага се извиних..стана ми много неудобно, но той после ме целуна и той. И това продължи така около седмица. После решихме, че ще е най-разумно да спрем с тези работи...и всичко продължи по старо му..почти. Виждахме се малко по-често, да речем по 3-5 пъти на седмица, но иначе всичко беше както в началото.
    След това той замина за малко при приятелката си, за две седмици мисля че..Преди да замине аз му казах, когато се върне, ако иска да ме потърси..
    Е върна се..но не ме потърси..не се бяхме виждали от около месец и половина-два. Преди около седмица аз влезнах в един магазин до който работи той.. Засякохме се в магазина и той за първи път ме попита дали искам да излезнем (аз междувременно започнах да се виждам със стар приятел и нещата прераснаха във връзка) и аз се съгласих.
    И така, излезнахме един път..разходихме се говорихме си..но не беше както преди. В смисъл, започна да ми прави комплименти, пита ме да излизаме, дори се съгласи да излезнем с най-добрата ми приятелка (която той не харесва) ..И така за една седмица излезнахме 4 пъти и си пишем всеки ден. Той ми каза, че вече не си контактува с "гаджето" си, ако може така да се изразя. Аз го попитах дали са скъсали, но той каза че не са. Както и да е..главната ми мисъл е..дали да оставя приятеля си, защото към него аз нямам почти никакви чувства, но поне съм сигурна, че той има (със сигурност ви звучи доста егоистично, но така седят нещата).
    От една страна искам да съм с г-н Х, все пак той е всичко, което мога да искам (забавен, изключително красив, по-зрял и наистина много си приличаме.. не съм някво психо, просто сякаш той е аз..но в мъжка версия) ...но от друга не съм сигурна дали изобщо той има някакви такива намерения за някакво развитие в нашите отношения...?
    Крайно ще съм ви благодарна, ако първо помислите наистина върху нещата и след това да отговорите.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 20.01.15 01:48#2antoaneta ardashesantoaneta ardashesНовакРегистрация: 02.01.14Град: СофияОтговори: 470от: Не съм сигурна в неговите намеренияС какво се занимаваш? ОтговорОтговор с цитат
  • 22.01.15 08:27#3ЛилиЛилиНовакРегистрация: 05.07.13Град: Бели ИскърОтговори: 2от: Не съм сигурна в неговите намерениякак с какво се занимавам..ученичка съм последна година, ако това питате?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest