Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Пътуване с кораб

Пътуване с кораб

• 10.01.15 10:10#1Бориса БориславоваБориса БориславоваРегистрация: 14.10.13Град: СофияОтговори: 2Пътуване с корабПътуваме със съпруга ми с голям круизен кораб през океана - стабилен, мощен, внушителен кораб. Корабът е луксозен, огромен и обширен с много ресторанти, барове, кафета, зали и обслужващ персонал, с много коридори и стаи, в които спят пътниците. Обикалям кораба, вървя по коридорите между етажите и всеки коридор стига до отделна зала, ресторант, кафе. Търся съпруга ми, защото и той се може би е тръгнал да се разхожда из кораба, и просто разглеждам с интерес какви места има, които можем да посетим докато пътуваме. Има главно ресторанти с маси за хранене, аз търся в кой ще вечеряме тази вечер. Навсякъде има други непознати хора (компании), всички вечерят в различните ресторанти и зали, седнали на маси, пият вино и говорят. Пътуваме към екзотичен остров на кратка почивка. Много се вълнувам от пътуването, но си мисля, че е доста скъпо да сме на този кораб, че пътниците са богаташи. Чувствам се малко неудобно, макар да ми е приятно и да съм впечатлена от мястото. Но пътуването вече е платено от родителите на съпруга ми, за да отидем на почивка. Стигаме до острова, там сме отседнали в хотелска стая, от прозореца й виждам плажната ивица и морето, които са застинали, на тях няма плажуващи хора. Плажът е пуст. Морето е напълно спокойно, без нито една вълна, в морската повърхност се отразява слънчевата светлина (без да виждам слънцето), пясъкът е тъмно жълт. Морето е далечината. Питам съпруга ми :"Нали ще отидем на плажа?". Той казва: "Разбира се."
    Моля, помогнете да разтълкувам този сън.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.01.15 01:09#2NanaNanaРегистрация: 17.02.14Град: ВарнаОтговори: 80от: Пътуване с корабОчаквай да ти се случат хубави неща от семейно естество. ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest