Има ли дух в къщата ми?

  • 09.01.15 11:21#1Val4eVal4eНовакРегистрация: 09.01.15Град: -Отговори: -Има ли дух в къщата ми? Здравейте, не съм предпомагала, че някога ще попитам такова нещо, но наполедък започнах да се съмнявам, че в нас има дух или нещо подобно. Никога не съм била запозната по темата, или съм я харесвала защото от нея ме побиват тръпки и избягвам такива истории. Ето го и моя проблем.

    Преди няколко месеца почина котката ми. Разболя се тежко и се наложи да я приспя. До този момент нямаше никакви странни неща в живота ми. За 4 години, в които си живеехме заедно нищо страшно, странно или неразбираемо. През това време имах големи семейни проблеми и тя беше голяма упора за мен, колкото и странно да звучи.
    След като почина много тежко го приех. Няколко дни след това вече се бях прибрала в къщи, в стаята ми, където си живеехме. Вечерта си легнах и си пуснах филм както всяка вечер. Попринцип в този момент когато котката беше жива идваше и лягаше до мен над завивките. Усещането е как ходят лапички по леглото една след друга и после една лека тежест до рамото ми. Обожавах това усещане, защото знаех че е до мен.

    Та във въпросната вечер бях сама в нас. Тогава усетих същото нещо. Сякаш котката мина покрай мен и легна. Поседя малко стана и си замина. Вече минаха около 5 месеца от тогава и тази вечер пак ми се случи. Усетих лапичките, те походиха до мен над одеалото и легна до мен. Когато легна и усетих иглички по цялото тяло от главата до петите. Няколко минути по-късно си замина и всичко си беше както преди. Мислех си че сънувам, но не сънувах и не заспах още поне 4 часа.

    Изплаших се много, затова ви пиша и се надявам някой да ми даде логично обяснение какво се случва и какво е това. И има ли смисъл да се плаша или просто да го приема.
    Много съм благодарна на всякакви идеи.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.02.15 10:48#2ТайнаТайнаНовакРегистрация: 30.09.13Град: ПлевенОтговори: 1от: Има ли дух в къщата ми? Усетила си духа на котката си.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest