- 03.01.15 10:11#1Аз и приятелите ми се убиваме един друг и се връщаме назад във Времето Сънувах как аз и целият ми клас отиваме на физическо и учителят е нов . Той ни даде едни неща като прашки с стрели с които трябвало да се убиваме един друг. В края останахме живи само аз две момичета и три момчета.качихме се в стаята си и когато минаха всички часове само с 6 деца.(казахме на госпожата че са си тъгнали а не че сме ги убили)Тъкмо слизахме по стълбите и дойде една госпожа която ни каза че едно дете е изчезнало и трябвало да го потърсим и в този момент госпожата се разряза на две , не знам от къде.
Тръгнахме да търсим детето и в последната стая както бяхме в училище в един момент се озовахме в един супермаркет където някакси имахме оръжия в ръце и пак се убивахме с около 50 деца.
Когато остана едно дете аз го убих и се озовах пред стаята в което бяхме влезли и нямаше супермаркет но и приятелите ми ги нямаше защото бяха убити в супермаркета и изведнъж те излезнаха от плочките под мен без да ги счупят като духове и чак тогава като с тях се огледахме на около имаше картини на деца почстените от 2 години назад а обикновено картините са от тази година .
Влязохме си в стаята и там беше госпожата ни от 2 год. назад и аз бях там но бях 2 год. по млад. И тогава се събудих.
Някой ще ми разтълкува ли този сън?ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest