Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Сънят ми се сбъдна

Сънят ми се сбъдна

  • 06.03.11 01:01#1beutybeutyНовакРегистрация: 01.01.11Град: -Отговори: 9Сънят ми се сбъднаДнес ми се случи нещо странно - сънят ми се сбъдна!!!

    Преди време бях сънувала как с най-големия ми враг се сдобряваме, как той ми се извинява, но тогава се изсмях на съня си, не повярвах че това може да се сбъдне, защото преди да се скараме бяхме най-добри приятелки, но тя се подигра по много гаден начин и започна да се заяжда с мен и от тогава се скарахме много жестоко.

    В съня ми отново се държахме като най-добри приятелки, но чак отново да сме най-добри приятелки няма да стане, защото никога няма да имам същото отношение към нея, а и се движим в различни групи и нямаме нищо общо.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 06.03.11 01:53#2Ирена ЛазароваИрена ЛазароваНовакРегистрация: Град: -Отговори: 20от: Сънят ми се сбъднаСънят ти по - скоро изразява вътрешното ти желание да се сдобрите. От една караница няма никой полза, а истински приятели рядко се намират, пък и вашето както разбирам е детска работа. Въпросното момиче може да съжалява за стореното. ps: ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest