Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Обитаваният хотел (част 1)

Обитаваният хотел (част 1)

  • 26.12.14 07:22#1БетинаБетинаНовакРегистрация: 19.02.14Град: ВарнаОтговори: 19Обитаваният хотел (част 1)Здравейте Това е втората ми история (първата е "Плажът на смъртта") не съм писала отдавна, но това е защото нямах време. Сега сме в зимна ваканция, нямам какво да правя и взе, че ми дойде музата да пиша и ми дойде една идея. Ако не знаете танцувам в ТС (Варна) и през междусрочната ваканция (31 Януари-5 Февруари) ще имаме танцов лагер (ТС уинтър денс камп 2015) със специалните гости Михаела Филева, Павел и Венци Венц':3. Ако сте любопитни какво е това събитие влезте във Фейса и го намерете и прочетете. По същество... по случай това реших да си измисля история

    Героите ще бъдат: Аз(Бетина), Павел и Венци Венц', Ясен(в миналата история ми беше гадже, но откакто написах историята мина време и вече не го хар, тоест ще ми бъде само фр в тази история ), Томас(хореограф в ТС на 17-18г. от Русе), Иво(от Пламен и Иво от Х фактор), Наско (от миналия Х фактор), Ивайло и Християн (едни танцьори от ТС във Варна), Мариела(Ел-хореогравката ми), Габи (също хореогравка във ТС от Варна),Ели,Кари,Мария-Магдалена(Маги), Стелла, Николета(Ники).

    Второстепенните герои ще бъдат:Мартин(НДП-то ми момче), Мария(Мими- една от НДП-тата ми), Милен, Павлета, Божидар(Боби от класа ми и от предната история), Георги(от класа ми и от предната история).

    Започвам историята:

    Беше петък (30 Януари) и както всеки ден с Никито, Марто, Ясен, Наско, Ивайло, Хрис, Магито, Стелла, Мимито, Милен, Павлета, Бобито и Георги се бяхме събрали в голямото междучасие на пейките в задния двор на даскалото.
    -Утре заминавате за лагера да можехме да дойдем с вас!-каза Бобито, като се обърна към мен, Никито, Ясен, Наско, Ивайло, Хрис, Магито и Стелла които видимо се вълнувахме.
    -Запишете се в ТС и ще дойдете на следващия лагер.-казах аз и се усмихнах така, че можеха да ми се преброят зъбите в устата.
    -Нз за тях, обаче ако аз се запиша ще си счупя краката! - каза Георги и всички се засмяхме.
    -Айде да се съберем довечера...като изпращане :Д- каза Боби.
    -Кк айде в нас! Мама и тати са на почивка в Испания при техни фр.-казах аз.
    -Хрб... в колко часа?-каза Никито радостна.
    -23:00?-попитах аз.
    -Стаа-каза Наско.
    -Ок.Чакам ви! Носете по нещо.-казах аз.
    В останалите 10 минути от междучасието обсъждахме кой, какво ще носи. Когато звънецът би, ние се разделихме и всеки отиде там където има час. Часовете минаха по-бавно от обикновено. С Марто и Никито си тръгнахме заедно, но постояхме 30 мин.(до 20:30)навънка, като си приказвахме за партито и се разбрахме да дойдат в 22:30 да ми помогнат с къщата. След това всеки се прибра в къщата си (къщите им са от двете страни на мойта не само в историята, но и в реала). Когато се прибрах веднага си хвърлих мешката на леглото, съблякох се и влязох да се къпя. В 21:10 излязох от банята загърната в жълта кърпа и с жълта кърпа си бях завила косата. Прибягах боса с мокри крака по коридора и си влязох в стаята. Сложих си черни прашки, черен сутиен, облякох си роклята "Бадас Алис" от Мирела Манчева от май-новата (зимната) колекция на Мисфит, обух си черните "Конвърс", сложих си златния ланец(като верига), златната гривна(като верига), малки златни обечки-панделки, лакирах си ноктите в златист цвят,сресах си косата и я преметнах на една страна(косата ми е права, все едно съм я изправила с преса), сложих си спирала, ярно (кърваво) червено червило и очна линия със заострени краища, за да подчертае очите ми с форма "котешки". Тъкмо свърших с гримирането и се позвъня на звънеца, погледнах часовника (22:31) и отворих на Марто и Никито.Никито беше облечена с рокля "Уич" и шапка "Уич Бич" от Мисфит, черни Ванс и с грим подобен на моя.Марто беше с черни Ванс, светлосини дънки, черна тениска и черна зимна шапка. Заедно изчистихме целия етаж и наредихме 20-30 кенчета Монстър на масата. Когато всички дойдоха започна купона. Пускахме си яка музика, танцувахме, пихме всякакви алкохоли и пушихме наргиле. Към 3:00 всички се разотидоха освен Никито и Марто. Понеже те са ми БФФ и мога да разчитам на тях, те останаха и ми помогнаха с почистването след купона. Към 4:00 етажа светеше от чистота, прегърнах ги за чао и те си тръгнаха. Когато вече бях сама си включих лаптопа и фейсбука ми беше задръстен от съобщения, известия и покани за приятелство (така си е и в реала :Д). Когато отговорих и проверих всичко, вече беше станало 4:30. Легнах си и навих алармата си за 7:00 часа.

    Това е първа част надявам се да ви е интересна моля дайте мненията си ^_^
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest