- 23.12.14 12:51#1Призовавам всеки, който разбира от тея нещаИскам съвети, за гонене на демони безопасни съвети.
Вкъщи има повече от 5 демона .. Бог знае, защо са тук!
Не съм призовавала никога нищо,не съм си играела с такива работи,защото знам ..че,е опасно.
И така ..постоянно усещам вятър ту се увеличава, ту намаля и на моменти просто не се издържа все едно си вън.
Не знам какво да правя, моля за правилни съвети.
Кръстена съм, и съм си православна християнка..
Не си внушавам виждала съм, ги като съм излизала от тялото си ( не нарочно )
бяха дебели черни сянки .. веднъж пък пред вънщната врата танцуваше демон ..
Ако някой знае, да каже..ОтговорОтговор с цитат - 29.12.14 12:37#2от: Призовавам всеки, който разбира от тея нещаdo:"Arhangel Gabriel"
Помагат!Зависи, ако вярваш помагат! ОтговорОтговор с цитат - 28.03.15 11:57#3от: Призовавам всеки, който разбира от тея неща Моето заключение е че имаш един куп страхове за които нямаш обяснение. Страховете се пораждат от неволните грешки допускани в живота. Без значение колко вярваш в Бога, всеки допуска грешки за които Твореца ще желае разплата. Например!
-Дядо попе какво яде днеска-попитъл един архангел, божия служител
-Ами кюфтенца от телешко.
-Дядо попе не допусна ли че телето може да е било преродената ти баба хваната в еволюционния капан
-А, аз съм християнин ние хората сме над животните и сме велики.
-Ти ще умреш дядо попе, е тогава ще те питам кой е великия животните или хората, ще те превърна в Топола за да извисиш листа високо в небето така ще служиш на бога смирено.
Дали ще нараниш растение или животно в този свят, автоматично те превръща в грешник, страхуваме се от Ада а живеем в него. ОтговорОтговор с цитат - 19.04.15 01:57#4от: Призовавам всеки, който разбира от тея нещаПомагат колкото компрес на умрял.ОтговорОтговор с цитат
- 19.04.15 05:55#5от: Призовавам всеки, който разбира от тея нещаМолитвата е молитва,когато е изречена с вяра всичко друго е дрънкане. ОтговорОтговор с цитат
- 19.04.15 06:02#6от: Призовавам всеки, който разбира от тея нещаТова ти искане е трудно,защото не на всеки се дава, само на посветени.Добре е да не искаш та да не пострадаш.Тяхното нахалство няма граници. По-силно е от човешките чувства. ОтговорОтговор с цитат
- 14.07.15 05:45#7от: Призовавам всеки, който разбира от тея нещаmihala, много си ТЪПППА!ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest