Sanovnik.bg»Форум»Паранормални явления и способности»Продължение на моята история

Продължение на моята история

  • 04.03.11 03:14#1Tanya IvanovaTanya IvanovaНовакРегистрация: 04.03.11Град: ВарнаОтговори: 18Продължение на моята историяБолницата в Бяла

    Събудих се в болнична стая. прозорецът на първия етаж гледаше към градината. Имаше 4 легла поставени от двете страни на прозореца, аз бях на леглото вдясно. В ляво от вратата лежеше умираща жена. Тя не можеше да говори, да се храни, нито да поема вода. Дъщеря и, която ползваше леглото под краката ми, беше отчаяна. В безумната си любов, тя не можеше да приеме, че майка и ще умре. "Помогни и ! ти си лекар.". Тя не може да бъде спасена. Смъртта не е страшна" - отвърнах и аз. Но болната се подобряваше буквално пред очите ни. Поиска вода, но лекарите не позволяваха повече от няколко капки. Леко наквасиха устните и. "По-добре ли си?"-попитах мислено аз. "Да, по добре съм"-отговориха очите и. "Бъди благодарна, любовта на дъщеря ти те спаси".

    Донесоха храна. Лакомо се нахвърлих върху нея. Лекарят дойде и ме помоли да му разреша да зашие раната ми. Казах му да не ме пипа. Предложи да ми направят компютър томография. "Направете ми ядреномагнитен резонанс"- поисках аз. От медицинската си практика знаех, че функцията на мозъка е по-добре видима с това изследване. Попитаха ме как ще се прибера. Отговорих, че ще се обадя на приятел от студентските години.

    Един приятел може и да имаш, но щом потърсиш го на таз земя, то той дори на друг свят да се намира...

    Ахмед дойде, подаде ми ключовете на колата и ме откара до полицейския участък. Видях Вили, качих се в него и запалих двигателя. "Всичко е наред, ще се оправиш" - прошепнах му аз. Качих се в колата на стария си приятел от университета и потеглихме. Заспах. Събудих се във Виница. Прибрах се. Легнах на леглото и заспах.

    Внезапна болка в гърдите ме пробуди. Някакси съм се озовала в окръжна болница. Млад лекар ме прие и предложи да зашие раната ми. Аз отказах с мотива, че раната си ще я оправя при пластичен хирург в Германия. Той ми отговори, че ако ме зашие ще има по-малко за оправяне. Приех. майка ми попита как се казва лекарят. "Д-р Касапски" - отвърнаха сестрите. "Брей, че той си ходи с името"- подхвърлих шеговито аз. Направиха ми рентгенова снимка на глава, шия и гръден кош. Фрактура на стернума. Възрастен оплешивяващ мъж, по-скоро нисък написа нещо в ИЗ-то ми. Някакъв младеж ме пита имам ли оплаквания. Отвърнах: "Не". Окачиха ми една банка и неизвестно за мене как съм се озовала в отделението по гръдна хирургия. Ръката ми силно се поду. Оказа се, че съм я свила без да усетя болка с бътерфлайката. Взеха ми кръв. Правеха ми ЕКГ-та. Не можех да легна в хоризонтално положение, асамо в сгънато вертикално легло.

    Майка ми не ми отпускаше нито стотинка за кафе или храна с мотива, че съм харчела прекалено много. умирах от глад. Една вечер отидох при бившите си колечки в инфекциозна болница и споделих положението си.

    най-добрата шевка на света напълни цяла торба с лакомства от машината и ми ги връчи заедно с известна сума пари. Когато майка ми пристигна на другата сутрин с обвинението, че по своя вина съм разбила колата, аз и разказах за случилото се и и заявих през сълзи на очи, че не е важно да имаш пари, а да имаш приятели.

    Не знам как съм научила името на Анка - съседката си по легло. С тежката диагноза мезотелиом и абсцес на белия дроб. Чернодробната стеатоза не беше установена нито ехографски, нито биохимично, но и беше сигурна при хроничния и битов алкохолизъм. Когато повръщаше и казах, че не е бивало да пие и че е оттова. Бе закачена за дренаж под отрицателно налягане, който откакто бях в стаята не отделяше нищо. Анка храчеше обилно. Белият и дроб сам се пречистваше. "Много ме мъчиш"-обвини ме тя. "Как иначе ще те отуча дая не пиеш и пушиш"-попитах я аз. Препоръчах и чай от живовлек, за да убия рака, който я разяждаше отвътре.

    Една вечер Анка стана с невиждащ поглед. Очакваща предварително нападението на Медуза, аз бях затворила предварително прозореца. Без да я поглеждам запях "Ом мани падме хум" на Дева Премал. Тъй като бях с гръб към демона, той е погледнал към огледалната повърхност на прозореца и се е вкаменил. анка не помнеше нищо на сутринта.

    Когато излизах на терасата ме посрещаше мъж на средна възраст, около 165см, плешив, русоляв. Той беше и когато се подхлъзнах в деня преди изписването на изхода на болницата, когато отново получих аритмията. Беше и у комшиите отсреща. Уж правешОще не бях на себе си. Но снимах синините по корема, краката и китките на ръцете си. Посетих психиатъра си. Увеличиха ми дозата на Abilify от 15 на 30мг.

    На 3.09.2010 излязох в града. стигнах до планетариума на входа на морската градина и попитах за очила за затъмнение. "Но днес няма да има затъмнение"-твърдеше убедено тя. Някакъв чужденец ме попита на непознат език откъде съм, тука ли живея. Отговорих му на руски: "Да, в близкия квартал". "А какво работиш?" "Врач, ама ти не си руснак" "Поляк съм"-уточни той. Приятелят ми се обади и прекъсна разговора.

    Прибрах се у дома.

    Около 15.30 снимах слънцето от нашата тераса и що да видя: Марс се въртеше около слънцето, а пред него Меркурий. Слушах новините цял ден. Нито спомен за равноденствието на планетите. Брей, викам си аз, че то ако мога да снимам планетите с Кини, то Хъбъл кви ли ще ги сътвори.

    Абе видях аз по интернет, че Аполо бил спецефект, ама и совалки да нямат, май съвсем са я оплескали. Забравих да кажа, че преди да потеглим за Германия накарах Жоро да смени доларите за Евро с мотива, че доларът ще падне.

    Бях научила от новините, че според договора за мирно развитие американците трябва да напуснат Ирак, а от филма "09.11" знаех, че те няма да го сторят с удоволствие. "Ще се случи инцидент, ще има много жертви"-говорех на бившия си "американците никога няма да напуснат Ирак, това е подстъпът им към Иран. Доларът ще падне до 1,43.". Бях напълно наясно, че доларът ще падне до 1,35, но не исках да давам точна информация на системата за проследяване на телефонните разговори, която бях активирала с думата "инцидент".
    През ноща плеядианците обиколиха Виница със кораба си. Опитах да ги снимам, но те бяха неуловими за Кини. На сутринта забелязах малка сивкава муглявина да се стрелка по небето над дома ми. Знаех, че рептилите вече са тук и душат по следите на плеядианците. Ято бързолети кръжеше над прозореца ми. "Снимай ни"-призоваваха ме те. Опитах, но те не се виждаха със камерата, разбрах, че са плеядианци. "Но аз не ви виждам с камерата". "Снимай по посока на летенето ни"-отговориха те. Снимах и ето какво видях: img

    Отворих широко прозореца си, усмихнах се, помахах им мило "Да аз съм Бог". Пуснах по Желион-старият ми касетофон песента на Хера и Аполон "Прави любов, а не война" и възвестих идването си на земята. Аз съм бог, аз съм Афродита. Тази, която е създала света, тази, която ще го спаси.

    Марс отново танцува за мен. Снимах го на видеоклип. Само, че от youtube го свалиха. Американците вече ме контролираха.

    Този път разбрах Марс не се въртеше около слънцето в равнината на евклиптиката, а в сфера. Това значеше, че планетите не са в една равнина. строежът на слънчевата система бе подобен на строежа на атома според Нилс Бор(Хелиос в едно от преражданията си). Меркурий и Марс се въртят в сфера, Земята и Венера в обемна осморка, Юпитер и Плутон също но в перпендикулярна равнина, Нептун и Уран също, но в перпендикулярна и на двете останали двойки равнини. Луната е планета, огромна по своите размери, след като при слънчево затъмнение сянката и падаше и върху земята, и върху слънцето и останалите планети. Вселената е изпълнена със светлина. Нощта бе само сянката на Луната, която очите ни възприемаха като абсолютен мрак. Сатурн отдавна не съществуваше. Юпитер го бе убил.

    Американците никога не са излизали в открития космос. Човечеството нямаше ни най-малка представа за строежа на вселената. Войаджър бе измишльотина. Живели сме в матрицата. Гагарин знаеше истината - убиха го.
    Условията на всички планети бяха приблизително еднакви. Потенциално на всяка една от тях може да има живот. Сивите са от Венера. Рептилите са се преселили тук от Марс.

    Сивите са същества с изключително овладян емоционален свят. За нашите представи са абсолютно безчувствени. Невероятни хирурзи. Владеят до съвършенство лапароскопската хирургия и заличаването на белези. аз бях живото доказателство. Белегът ми изчезваше за часове. Умеят да изкривяват и манипулират времето и пространството. Те ми бяха попречили да стигна до границата.

    Рептилите са по-елементарни като цивилизация. Изключителни архитекти и технократи. Пирамидите бяха тяхно дело. Близки до земната цивилизация, но хиляди години напред. В миналото са се смесили със земните обитатели генетично и са създали множество от съществата с така наречена синя кръв. Евреите са техни последователи. Освен добрите им дела по напредъка на земната цивилизация неколкократно бяха организирали изтребването на голяма част от хората. Бяха сътворили чумните и холерни епидемии, епидемията от испански грип, в съвремието и СПИН-ната. Бяха на принципа, че Земята не може да понесе толкова "свини", "гоя" и т.н. Както и да е, те ме спасиха от ръцете на елементарните ми земни убийци и доказаха божествената ми същност като отвориха третото ми око, въпреки че хирургически си бяха оставили ръцете, тъй да се каже.

    Между другото от записите ми на гласовете на заплашващите ме полицаи не бе останала и следа заедно с много от песните, които Нариндър ми бе пратил с блутуто си още в Германия. Странно нали?-а телефонът ми функционираше и сега идеално.

    Лекувам се. Е, Триптолем често ме разхожда из цяла Варна, за да ми покаже накъде вървят нещата, страшно държи да избирам български стоки. има невероятна ориентация и с него винаги стигам до предначертаната цел. Хера пък ми дава съвети по гримиране. валентино от онзи свят по стил на обличане. изобщо при мен е весело, как да се оплача?

    Военните вече се отказаха от мен. Триптолем им стегна юздите. даже ми назначи охрана. С Атина рядко се чуваме. Тя милата е заета. Триптолем е най-досаден. Препоръча ми паста за зъби "Билка"-хомеопатична, не съдържа флуор. ако не знаете флуорът е най-големият враг на мозъка. През втората световна немците са го пускали във водата на завладените градове. Сигурно профилактика на кариеса са провеждали. Днес е доказано, че население, консумиращо вода с по голямо съдържание от 0,3-4мг флуор е по-тъпо и по-агресивно от останалото. Немците май хич не са били прости, ама и съвременните политици също, защото нормата за флуора е 0,8мг, даже с мотива, че се грижим за зъбите обогатяваме водата с флуор, мием се с флуорни пасти за зъби, консумираме мляко, обогатено на флуор, едно време Жоро е пиел флуорни таблетки, леле кво стана настръхнахте ли? Щом бромът подтиска сексуалността, що пък флуорът да не ни прави идиоти? То мозъкът има хиляди рецептори. а психофармаката естествено е доста богата на флуорни съединения.

    Във Варна само водата на Батовата е бедна според стандартите на флуор. И къщата ни в Аксаково, и тази във Виница се водоснабдяват от Батовата. Баща ми Зевс Гръмовержеца сие знаел работата. винаги твърдеше, че с тока са приятели, доста понаучих от него за електрическите уреди и вериги. Той сам направи къщата ни непристъпна. Сложи блокиращи чепчета на двете резета, така че докато сме вътре никой не може да влезе без наше позволение, но едното чепче изчезна мистериозно, а майка ми няма навик да слага второто резе. сега с най-обикновена бобина и двоен магнит може да се влезе.
    един хубав августовски ден майка ми забеляза на източната стена точно над леглото си, което бе бивше мое четири странни тъмни петънца подредени в идеален квадрат. Снимах ги на другата сутрин при дръпнати пердета и вижте: странна светлина струеше от тях.

    Дилатирани субарахноидални пространства във фронтопариеталния дял, т.е. белези за застрашаващото живота състояние субарахноидален кръвоизлив. взех копие от ИЗто и потърсих адвокат. Още преди да вляза в кабинета му подсъзнателно ми се представи: Перикъл, древен оратор в Елада. Тоя и на ескимос ще продаде хладилник. Знам, че тоя гръцки чревоугодник ще ми свърши работа - сега сме от същата страна на барикадата.

    Днес си купих колие, пръстен и обици "Косите на Венера". Още докато влизах в магазина знаех, че нещо тук ми принадлежи. След Лъвицата и слънцето - картина, която купих и която пак ми принадлежеше по някакъв начин, майка ми определено щеше да получи емоционален шок ако и бях казала цената.

    Адвокатът имаше невероятни картини. Ама лъвицата един ден ще виси в Ермитажа. Ще я купят безбожно скъпо от мен. Няма да ви казвам цената, че да не ми я откраднете.
    По какво се различават боговете от хората? - по нищо - ние сме хора с идеална генетична информация и напълно, или поне над 60% овладели функцията на мозъка си. Нормалните хора използват едва 4%. Ми колкото - толкова, ама останалата част да не е за да дава обем на шапката?

    Колкото до иска ми. Аз имам трайни увреждания на мозъка, да не говорим, че съм била поставена в състояние на трайна опасност за живота поради некомпетентност на шайка лекари. Естествено поради характеристиката на работата ми аз съм поставена под трайно физическо и психическо напрежение и най-вероятно никога няма да мога да упражнявам професията си, която е жизнено важна за мен. Надявам се на достатъчно финансово обезщетение за щетите, които са ми нанесени.

    Надявам се, че искът ми ще бъде удовлетворен.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 25.03.11 02:58#2мЕГИмЕГИНовакРегистрация: 21.11.10Град: ПловдивОтговори: 266от: Продължение на моята историяСкъпа, тази болница не е ли психиатричната болница в Бяла ? За нея ли става въпрос или просто си разсъждаваш на глас ? Някое разказче извинявай, но не те разбрах точно. Иначе е доста интересно да се чете, с изключение, че е доста дълго.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest