Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Срамежлив ли е или просто не ме харесва?

Срамежлив ли е или просто не ме харесва?

  • 07.12.14 11:34#1Tainna*Tainna*НовакРегистрация: 07.12.14Град: Велико ТърновоОтговори: -Срамежлив ли е или просто не ме харесва?Сега, вижте какво се случва. От скоро в живота ми се появи един човек, към който се привързах ужасно бързо. Преди се държеше много студено с мен всякаш спазваше дистанция, но с течение на дните това се променя... Говори повече с мен, прегръщаме се, пуска ме си по някой друг поглед и се закачаме.Сигурно ще си кажете е кво толкова харесват се и точка... Добре ама винаги аз трябва да пристъпя към него, той към мен няма, винаги аз ходя при него и аз залагам големите надежди...... Какво да правя хора? Наистина нужна ми е помощ.... Ще ви бъда много благодарна.... А да и забравих сънувам го всяка всечер, как ме целува....А съм чувала, че това не е на хубаво..
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.12.14 07:02#2БарниБарниНовакРегистрация: 19.03.12Град: ВарнаОтговори: 102от: Срамежлив ли е или просто не ме харесва?...по-скоро Любовник,не сановник стана xD.
    Добре виж какво ще ти кажа от мъжка перспектива.

    Понякога ние не действаме първи освен ако не сме лудо влюбени,но ако вече сме стигнали ниво приятелство и искаме нещо повече,но ни е страх да направим следващата крачка,мислейки си,че това може да развали всичко или просто не знаем как да подходим.
    Ти би трябвало да знаеш дали те харесва или не,ако е срамежлив,но те харесва малко или много ще те гледа често и ще иска да прекарва време с теб.Ако не те харесва то ще си проличи от реакциите и погледите му.
    Питай някой път,като сте в компания и УШ ти се наложи да отидеш някъде дали иска да дойде с теб и му виж реакцията.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 11.12.14 10:44#3LiqLiqНовакРегистрация: 02.12.14Град: -Отговори: 2от: Срамежлив ли е или просто не ме харесва?Не му се обаждай няколко дни и го остави той да те потърси, дано не стане така, че не усети липсата ти, също ако имаш други приятели във вашата компания- момчета може да се забавляваш с някое от тях пред него, да видиш дали ще изревнува.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest