Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Изоставената хижа (част 3)

Изоставената хижа (част 3)

  • 22.11.14 04:45#1ВанесаВанесаНовакРегистрация: 20.11.14Град: СофияОтговори: -Изоставената хижа (част 3) Когато чух онзи трясък на вратата, си казах това е край няма да мога да ги видя пак. Пред мен беше Асен и държеше ръката ми. Аз я стисках толкова силно сякаш бе последния път когато го виждам. А дали беше тъка? Кристина и аз започнахме да заковаваме дъски. Когато почети приключихме остана една дъска, аз я повдигнах. И точно когато бях готова да забия пирона през решетките се протегна ръка която ме хвана за вратът. Цялата беше в кал и с дълги нокти. И като във филм на ужасите в този момент гръм разцепи небето. Явно Асен бе чул писъците на Кристина, защото влезе с един нож и започна да го размахва. Когато онази ръка ме пусна Асен започна да ме прегръща и целува по вратът които целия беше в рани от впитите нокти на чудовището. Сякаш онези сладки целувки ги лекуваха:
    -Добре ли си?
    -Да! Сега вече съм много по добре!!-след тези мои думи ние се спогледахме и не можахме да отделим погледите си един от друг
    -Хайде да се качваме горе че другите може да са се притеснили!!-каза Кристина докато гледаше в страни много завистливо. Преди да отвори вратата Асен му казах:
    -По полека внимавай!! Ами ако някой от тях се е стреснал. Може да чака пред врата за да се предпази-в този миг се чу скърцането на вратата която я отвори Симон с нож в ръка:
    -Оле майко мила!! Ако чудовището не ви беше убило аз щях да ви убия!!! Нямате си и на представа как се бях уплашил- каза той докато бавно се отдръпваше назад
    -Аз щях да те убия преди ти мен-каза Асен много раздразнен
    -Хайде де, да не се караме!! Да отидем в голямата стая и да пийнем по нещо. Все пак нали за това дойдохме- всички бяха съгласни. Когато се събрахме Гергана веднага започна да мърмори:
    -Добре де само да не е някакво менте- всички се хилеха от нейната претенциозност
    -Спокойно не е. Мартин го избра-след тези мои думи усмивките от лицата на всички просто изчезнаха и стаята се изпълни с неловка тишина. За да мога да разчупя леда казах:
    -За Ивайла и Мартин!! Те се жертваха за нас- всички последваха моя пример и казаха в един глас:
    -За вас
    -Хайде сега да не мислим за това!! На купона!!!!!!- каза Кристина за да може да повдигне духа на останалите.
    -Симоне ти не трябваше ли да носиш карти- казах аз
    -Да ето тук има карти. А от какво е тази кутия!?- той гледаше кутията и се хилеше
    -Асене това ще ти хареса-Симон му хвърли кутията Асен я огледа и му се появи една доволна усмивка на лицето
    -Антоне и на теб ще ти хареса!!
    -ЧАКАЙ ИСКАМ И АЗ ДА ВИДЯ!!!- казах аз докато се опитвах да взема кутията
    -Повярвай ми ангелче не е за теб- от тези думи се успокоих, но след малко Антон издаде какво е донесъл Симон
    -Браво за избора ама, защо взе Китайски презервативи
    -Симоне не се шегувай с това!!- казах аз докато взимах кутията от ръцете на Антон
    -Е де нищо не е станало!! Пък и някой от нас може и да изгуби нещо-каза Симон докато ме гледаше, а след това погледна Асен и му прошепна:
    -Братле ти си на ход!!-аз се раздразних, но Асен ме успокои и каза:
    -Спокойно ангел мой няма да позволя нищо да ти се случи-а аз му отвърнах
    -Наистина тази нощ може да изгубя нещо!!!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 26.12.14 02:24#2БетинаБетинаНовакРегистрация: 19.02.14Град: ВарнаОтговори: 19от: Изоставената хижа (част 3)Кога ще излезе 4 част че ми стана интересно? ОтговорОтговор с цитат
  • 11.02.15 11:17#3ЕлизабетЕлизабетНовакРегистрация: 23.11.14Град: СофияОтговори: 1от: Изоставената хижа (част 3)cool girl crazy :3 :Кога ще излезе 4 част че ми стана интересно?

    И аз чакам
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest