Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Изоставената хижа

Изоставената хижа

  • 22.11.14 04:12#1ВанесаВанесаНовакРегистрация: 20.11.14Град: СофияОтговори: -Изоставената хижаИзоставената хижа. В този момент си мисля,че беше много лоша идея да отидем там. Както и да е. Всичко започна една вечер. Бяхме аз и моите приятели навън, разказвахме си страшни истории. Изведнъж от всички разкази най много ме заинтригува следната история която каза едно момче Симон. Разказваше се за една изоставена хижа зад гъстата гора която беше зад селото. Покрай нея имало едно чудовище което убило обитателите на хижата. В този миг едно момиче Гергана се обади:

    -Защо не отидем там да изкараме една нощ?! Може да е забавно-явно на всички и хареса идеята.Но аз съм от онези хора които вярват в чудовища, духове и такива неща. Затова реших да ги накарам да не ходим там:

    -Ами ако тези истории са истински. За чудовището което е убило хората които са живеели в изоставената хижа.
    -Тебе да не би да те е страх?!-каза Ивайла. Която най много мразя от компанията там. В един момент ти е приятел, а в другия не е, защото гаджето и Мартин и казва да не общува с някой хора. За да се защитя аз и казах:

    -Не ме е страх!! Но съм сигурна че ако Мартин не е с теб ще дойдеш да ми цивриш за да те утешавам, но повярвай ми няма да те приема!
    -Да ама изненада!! Това ще се случи чак когато си изгубиш девствеността-в онзи момент ми идеше да да разбия грозната и муцуна която нарича лице. В този миг Асен(още един от компанията)се опита да ме успокои:
    -Нали сега няма да се стига до бой-хилейки се аз му отговорих
    -Спокойно няма. А ако се стигне до там всички знаем кой ще победи-и тъка мнозинството победи и всички трябваше да се срещнем на площада в 19:00 и да тръгнем към изоставената хижа.В 17:30 станах и се облякох. Видях че Асен ми е писал следното,,ангелче искаш ли да тръгнем заедно" аз отдавна го харесвам той не знаеше, затова аз много се зарадвах. В 18:30 чух изпод прозореца:
    -Алекс!!Готова ли си?

    -Да, изчакай ме пред вратата-когато излязох усетих аромата на токущо набрани рози. Като се обърнах видях, че Асен носи букет:
    -За мен ли са?!-попитах изненадана
    -Да!! Харесват ли ти?
    -Да!!!много-гледахме се в очите около 8 секунди след което той каза:
    -Хайде да тръгваме,че закъсняхме!!
    -Добре-тръгнахме към площада. Когато пристигнахме всички бяха там(Антон,Кристина,Симон,Гергана,Ивайла и Мартин)явно ние бяхме закъснели....
    Дано тава начало да ви е харесало...ще има и 2 част
    ОтговорОтговор с цитат
  • 28.11.14 10:28#2ДаянаДаянаНовакРегистрация: 13.04.14Град: КазанлъкОтговори: 19от: Изоставената хижаЗащо ме мразииш ?!
    П.с. Казвам се Ивайла
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest