Sanovnik.bg»Форум»Феномени и Загадки»Край Ямбол е открита първоначалната материя, от която Вселената възниква

Край Ямбол е открита първоначалната материя, от която Вселената възниква

  • 02.11.14 11:07#1Салах ад-ДиинСалах ад-ДиинНовакРегистрация: 31.10.14Град: -Отговори: -Край Ямбол е открита първоначалната материя, от която Вселената възникваКрай Ямбол е открита първоначалната материя от която вселената възниква. Това заявиха след дълги изследвания учени специалисти в областта на астрофизиката, квантовата механика, астрономията, феноменологията и уфологията. След като на няколко конференции посветени на сътворението на материята, изследователите обориха теорията за Големият взрив и я обявиха за несъстоятелна, те изказаха мнението за създаването на вселената от примордиалният вакум. На кратко: Големият взрив е името, което учените до скоро даваха на събитията, поставили началото на Вселената. Големият взрив често е описван като огромна експлозия. Но проблемът с това сравнение е, че всяка експлозия винаги има начална точка в пространството, където първо се появява искрата. Такава и до сега не е открита. Поради тази причина изследователите са на мнение, че в началото е бил примордиалният вакум, който се разпечатва преди 13 милиарда години, само за един миг и димисуира създавайки времеви-пространственият континиум и първичната, дифузионна материя. На квантово ниво започват да се формират първичните връзки, които обуславят следващите изначални структури.
    Огромна концентрация на такъв вид изначални структури е открита от изследователите именно в околностите на съвременният Ямбол. Изначалните структури имплицират върху ротацията на земната ос, и акумулират гравитационна дисплегментация, която води до специфична канерентна оскулация. Това явление е забелязано за пръв път преди пет години от бордовият компютър на корабът носител на сондата – марсоход "Кюриосити". Постоянното засилване на аномалията привлича вниманието на изследователите, които с помощта на най-новите спътникови и дигитални технологии успяват да установят нарушенията и локализират топосоа. Сформирана е експедиция която посещава Ямбол. Изследванията се извършват в абсолютна тайна, а данните от тях първоначално са с гриф „строго секретно”. Медиите целенасочено създават пълна дезинформационна завеса, с цел избягване на паниката, докато учените не успеят да установят какви ще бъдат последствията от аномалията.
    Преди броени дни НАСА потвърди, че три поредни дни ще живеем в мрак и това ще се случи на 21, 22 и 23 декември тази година. Планетата Земя ще остане без слънчева светлина в този период. Пълният мрак ще настъпи, като последица от необичайната слънчева активност, природни катаклизми и бурите, които ще последват.
    От НАСА обявиха тази необичайна поява на слънчеви бури, които ще продължат от 72 часа до 6 дни и най-вероятно това ще бъдат най-дългите в последните 50 години. От друга страна, френски учени, предсказват: "Тези дни ще настъпи мрак и ще бъде трудно за човечеството. " От НАСА призовават хората да запазят самообладание и да се запасят с продукти и лекарства.
    Изследователите откриват пряка зависимост между наземната аномалия и необичайната слънчева активност. Канерентната оскулация наблюдавана тук създава флуктускуации, които навлизат в слънчевата орбита и експробандинират непознат перихоресос със соларните ерупции. Това води до дисперсия на фотоните.
    До скоро учените не можеха да дадат точен отговор защо изначалните структури се срещат в такава концентрация именно в тази географска област. Руските специалисти са на мнение, че причината за това е вулкан изригнал преди осемдесет милиона години, който изхвърля на повърхността част от материята на земното ядрото, в която са се съхранявали и изначалните структури. На 16 километра от градът е северната част на вулкана известна днес, като възвишение с наименованието Бакаджик. В южната част на загасналият вулкан се е намирала мина Бакаджик. През деветдесетте години на миналият век, мината е посетена от американска експедиция геолози, които взимат проби от дълбочинните галерии. Няколко месеца по късно мината е затворена, а входът и е запечатан с еднометров пласт бетон. Пробите са отнесени в Калифорнийският център за научни изследвания, а резултатите от изследванията засекретени от правителството на САЩ.

    В околностите на Ямбол се е намирал извор познат, като Бялата чешма. Тя черпи водите си от 15 м. и 63 см. дълбочина, където според руските изследователи са стояли изначалните структури, изхвърлени от вулкана и погребани от времето. Преди няколко години иманяри вандалски разрушават чешмата. Руският екстрасенс Александър Литвин, след като използва огледалата на Козирев, се свързва с извънземен интелект, който му казва, че изначалните структури са взаимодействали с отрицателната, негативна енергия отделена от вандалите при разрушаването на чешмата и са приели деструктивен характер. До момента на вандалският акт, там са ходили хора, които са се веселили, както и двойки които се усамотявали. От хората които са приемали алкохол и под въздействието му са пеели неприлични песни, както и от двойките извършващи съвукопителни действия, се е отделяла специфична енергия, която е действала положително върху изначалните структури и те са оставали латентни. Но разрушителните действия водят до сегашното им деструктивно поведение.

    Учените са категорични в твърдението си, че такова явление не е наблюдавано до сега никъде в познатата ни вселена. Не се знае построяването на нова чешма дали ще доведе до положителен ефект, но са необходими бързи и настъпателни действия, който да имат оргаистичен характер.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 10.11.14 08:38#2EmilyEmilyНовакРегистрация: 24.11.13Град: СофияОтговори: 6от: Край Ямбол е открита първоначалната материя, от която Вселената възникваМОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ... НАПРАВИХ ГО... КЪЛНА СЕ, СБЪДВА СЕ СЛЕД 15 МИНУТИ.ОЩЕ НЕ СЕ СЪМ ДОШЛА НА СЕБЕ СИ ОТ ИЗНЕНАДАТА. НИЩО НЕ СТРУВА ДА СИ ПОИГРАЕ
    ЧОВЕК.

    КЪСМЕТ!

    Да видим дали се получава. Та ви казвам, преди около два месеца получих
    един е-мейл като този, който ви изпращам и за всеки случай изпълних
    указанията.
    ... На следващия ден ми се изпълни това, което си пожелах, а беше нещо, което
    нямаше начин да стане, т.е., поисках си нещо почти невъзможно???'??? и то
    стана!

    Така че сега изпълнявам винаги подобни указания И изпращам на Вас този
    е-мейл, за да пробвате.

    Късмет!

    УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ Е ИСТИНА, ПРИ МЕН ПРОРАБОТИ ЗА ПО-МАЛКО ОТ ЧАС.

    Нищо не ти струва. Опитай.

    Можеш да го направиш, нали всички сме чували
    това: "не вярвам в магии и вещици, но че ги има

    - има ги" !!!

    Пожелай си нещо... и виж какво ще се случи???

    Започни да мислиш за нещо, което действително желаеш, защото това работи...
    Човекът, който ми изпрати това писмо ми каза, че желанието му се е изпълнило
    десет минути след като е прочел е-мейла, та тогава реших и аз да го
    изпратя...

    Вещиците ще изпълнят желанието ти!!!

    Пожелай си нещо, когато броенето в обратен порядък завърши!!!

    10...

    09...

    08...

    07...

    06...

    05...

    04...

    03...

    02...

    01...

    *** Пожелай си нещо!******

    Изпрати това послание на 10 души в рамките на 1 час.

    Ако го сториш, ще се изпълни желанието ти! А ако не - ще се случи обратното !
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest