Sanovnik.bg»Форум»Говорилник»Вече не е същият, който познавах в началото

Вече не е същият, който познавах в началото

  • 02.11.14 08:57#1ЕлисаветаЕлисаветаНовакРегистрация: 02.11.14Град: ДобричОтговори: -Вече не е същият, който познавах в началотоС приятеля ми сме вече от почти 2 години, 03.01.2015 правим 2г., той е овен, а аз скорпион, може би тези две зодии, не си подхождат като двойка. Той е много добър човек, спокоен, човек с хумор, състрадателен и т.н. За мен,на кратко, добра, компромисна, често избухлива, но винаги си има причина, справедлива т.н.В началото първите 5,6 месеца всичко беше добре,след 6-тия м.,започнаха се големи караници, на моменти силни обидни думи си отпращаме,даже понякога и някой шамар един на друг.

    Той беше този който отстъпваше,в повечето случеи.Често не обръщах сериозно внимание на чувствата му и си мислех,че не са истински,в последствие той се доказа,не с думи,а с действия,в примери,когато ми падна на колене и ми каза,че ме обича плачейки,когато го виждам,че се пали когато говоря по телефона или си пиша с приятели,дори да е момиче и т.н.Пишейки в фейсбук с момчета,дори да не влиртуваме,той си втълпява и изопачава нещата,което ме дразни ,не харесвам тази негова черта.Обичам изненадите и подаръците,дори и скромни да са,цвете от градината и т.н.Но и заедно харесваме приключенията,филми,разходки,дискотеки и т.н.Всеки път сме заедно навсякъде,но хората,които ме обкръжават винаги са пречка и конкуренция за него (момчетата).Ревност ли бе, да я опишеш с думи.

    Тази негова ревност е нечовешка.Ревнуваме дори когато излизам с приятелка,в тях ,той си представя,че съм с много момчета и влиртуваме.Когато реша да изляза сама,той си мисли,че съм с момче,дори да съм ще е някой мой близък приятел,който уважавам и се познавам с години,още преди да съм познавала приятеля си.Ревността на приятеля ми наддели във времето,когато се разделихме за малко,а уж окончателно,но не беше.Запознах се с друго момче от друг град,харесвахме се,бяхме заедно 2,3 месеца,случи се и др. работа,той се грижеше за мен,както финансово,така и приятелски.Но не се получ. нещата,понеже исках да се върна при бившия и така и стана.Приятеля ми ,,1,, разбра,че съм спала с този от др. гр. и се ядоса,но го нараних,в последствие.Той се промени от към държание,поведение и т.н. друго виждане имаше той,а аз друго.С времето го заобичах и свиквах с навиците му, той беше променен (както искайте го приемайте),просто беше друг човек,не е същия който познавах в началото.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest