Sanovnik.bg»Форум»Изповеди»Добър въпрос

Добър въпрос

  • 17.10.14 09:26#1МирославаМирославаНовакРегистрация: 02.02.14Град: БургасОтговори: 16Добър въпросВъпроса беше, коя съм аз.
    Коя мога да съм, по скоро коя няма да бъда. Искам ли да бъда,а дали мога да бъда това, което искам. Мога, искам и ще съм.
    Човек съм, но не една от многото, имам сърце, огромно, толкова огромно, побира цялата болка, гори, изгаря, после просто спира, всичко зараства, после се повтаря, и така винаги и сигурно завинаги. Умът не слуша сърцето, сърцето не разбира ума, а аз някъде между двете се боря, да спася душата от разрушенията, от празнотата, която остава между тях, като пропаст, в която падам постоянно, оставам долу, погълната от мракът, обзема ме, изпразва ме, след него оставам безчувствена и студена, после ме връща горе, отнел ми чувствата, и напълнил душата със страх, страх да допусне хората, страх да се довери, защото просто няма какво да й бъде отнето вече, това се повтаря винаги и сигурно завинаги. В моментите, в които светлината просто изчезва, и последния лъч потъва в тъмнината, когато душата губи посоката си, умът, непознаващ чувствата, остава безпомощен,а сърцето кървящо, разбито, изхвърлено и неоценено, се опитва да оправи всичко това, да забрави лъжите, да подтисне болката, и отново да обича, да даде всичката останала любов, знаейки, че отново ще страда, но е толкова голямо, че би приело всеки нуждаещ се, от малко обич, без да иска нещо, без да мисли нещо, та то не мисли, просто чувства, чувства липсата, чувства, как е използвано, но не спира да обича, и никога няма да спре,това се повтаря винаги и сигурно завинаги.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 01:43#2********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Добър въпросВ нормална среда, където имало някога някъде по-широко, не е имало такова желание за допускане в хората. Не е било нужно да бъдат приемани в душа, сърце... Тогава са били истински човешки същества - цели и със животинска защита. Никой не е искал да нарушава защитата им просто така. Случвало се е само, за да бъде изяден, пребит, убит, нае*ан/а.

    Кое от горните 4 неща се е искало от тази момиченце със спортно сърце?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 18.10.14 10:30#3********НовакРегистрация: 19.08.14Град: ПлевенОтговори: 361от: Добър въпросМирослава, ще направя нова конфронтация с теб, пишейки вторият си коментар, макар, че аз ти помогнах за едно нещо, което може би ще се възстанови.

    Всичките тези неща са обвързани със здравословното ни състояние, но има един много сериозен проблем. Дори да искаме да се поправим и чувстваме добре, решенията са често пъти осмяни и победени, колкото и креативни, или пък жалки да са изглеждали в очите на този или онзи.


    Нищо не схванах от болко-душевният наядено нервно-чревен плътски, омесен с чуждотии проблем в твоето съзнание.

    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest